Edilul Capitalei i-a controlat pe operatorii care se ocupă de combaterea poleiului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Sorin Oprescu a verificat noaptea trecută mai multe locaţii din Bucureşti în care operatorii de salubrizare au acţionat pentru combaterea poleiului în Bucureşti.

Operatorii trebuie să acţioneze cu prioritate în combaterea poleiului format pe trotuare, la gurile de metrou, în refugiile RATB, în staţiile de salvare, în apropierea unităţilor de învăţământ, în pasaje, rampe şi pante.

Primarul general, Sorin Oprescu a inspectat Piaţa Presei Libere, Piaţa Victoriei şi Piaţa Romană, din sectorul 1 al Capitalei, acolo unde SC Romprest a intervenit cu un număr de 16 utilaje.

În sectorul 3, edilul şef a inspectat zonele Piaţa Alba Iulia, Piaţa Unirii şi rondul de la Universitate, unde erau prezente 9 utilaje ale operatorilor SC Rosal Group.

În sectorul 6, pe Podul Basarab, dar şi Podul Grant, substanţele de combatere a poleiului au fost aplicate de către operatorii SC Urban, 16 utilaje ale acestora fiind la lucru.

De asemenea, în sectorul 2 s-a intervenit cu 6 utilaje, iar în autobaza Rebu erau în asteptare 22 de utilaje, gata de intervenţie pe raza sectorului 4.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite