Echipamentul de schi estela mare căutare

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Echipamentul pentru schi este la mare căutare în perioada aceasta prin magazine. Motivul îl constituie dorinţa clienţilor pasionaţi de acest sport de a "prinde" ultimele modele apărute în

Echipamentul pentru schi este la mare căutare în perioada aceasta prin magazine. Motivul îl constituie dorinţa clienţilor pasionaţi de acest sport de a "prinde" ultimele modele apărute în domeniu. Zilele trecute, magazinele specializate pe tot ce înseamnă echipament de munte aduceau articolele din noua colecţie. Cine a pus ochii pe un echipament din vechea colecţie mai are ocazia să-l cumpere, pentru că acestea sunt încă disponibile la vânzare.

Femeile, tot mai interesate de sporturile de iarnă
Clienţii, printre care foarte multe doamne, au venit în magazine, spun vânzătorii, din octombrie, iar unii şi-au comandat încă din ianuarie ţinutele de pe cataloagele pentru 2007. "Am venit ca să prind modelele ce au apărut acum. Îmi iau şi mie, şi le iau şi copiilor", ne-a spus Nicoleta în timp ce proba un costum de schi.

Culori cât mai deschise
Majoritatea costumelor de anul acesta sunt în culori deschise. "Clienţii au venit de la începutul lunii octombrie, au venit de toate vârstele şi din toate categoriile sociale. Pentru schi se potrivesc toate culorile şi la bărbaţi, şi la femei. Sunt unii care preferă griul şi negrul, dar cei care sunt deschişi la nou iau culori în nuanţe calde. Mulţi au văzut că în afară se poartă modele pe culori deschise, şi au preluat şi ei acest stil", ne-a declarat Claudia Stanciu, vânzător la Himalaya. şi în cazul ţinutelor pentru copii culorile sunt deschise. Astfel un model schi unisex pentru cei mici, format din geacă şi pantalon (foto), costă în jur de 1.300 RON.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite