EXCLUSIV Puşcăriaşul-actor din „Eu când vreau să fluier, fluier“, Papan Chilibar, a fost eliberat pe caz de boală

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Papan Chilibar (21 de ani), celebru pentru rolul secundar din filmul „Eu când vreau să fluier, fluier“, a scăpat ieri de închisoare, datorită stării sale de sănătate foarte grave. Puşcăriaşul, care era arestat preventiv pentru furt la Penitenciarul Rahova este internat de mai bine de două luni la Spitalul Fundeni, fiind suspect de leucemie. El are acum interdicţia de a părăsi ţara.

MAI CITIŢI ŞI:
Actorii fac chetă pentru puşcăriaşul care a jucat în "Eu când vreau să fluier, fluier"

EXCLUSIV Actorul-puşcăriaş din „Eu când vreau să fluier, fluier“, în stare gravă la Spitalul Fundeni!

Magistraţii Curţii de Apel Bucureşti au judecat ieri cererea de eliberare condiţionată a lui Papan Chilibar şi a celorlalţi patru prieteni condamnaţi odată cu el pentru furt din locuinţe. Verdictul: bărbatul a fost eliberat din cauza stării foarte grave în care se află de la începutul lui februarie, iar ceilalţi complici au răms după gratii. Papan a fost transferat în urmă cu două luni de la Penitenciarul Rahova la Spitalul Fundeni unde a suferit mai multe intervenţii chirurgicale. Potrivit unor surse medicale, băiatul ar fi suspect de leucemie.

„Este foarte fericit“
„Într-adevăr, am făcut cerere pentru revocarea arestării preventive în luna februarie care nu a fost admisă în forma în care am cerut-o. A primit interdicţia de a nu părăsi ţara“, a confirmat avocatul lui Papan, Andrei Sorescu.

Şi Daniel Mitulescu, producătorul de la Strada Film a confirmat eliberarea actorului amator.„Azi-dimineaţă am vorbit cu el la telefon şi era fericit că a fost eliberat. Se simte un pic mai bine acum, cu toate că zilele trecute a făcut febră. O să rămână deocamdată la Fundeni, unde urmează un tratament. Există posibilitatea să mai sufere o nouă intervenţie chirurgicală“, a declarat, pentru „Adevărul de Seară“, Daniel Mitulescu, care nu a spus dacă băiatul suferă de leucemie sau nu.

Are ambii părinţi surdomuţi
Papan s-a născut într-o familie numeroasă de rromi şi a avut amândoi părinţii surdomuţi. A reuşit să termine doar două clase şi a învăţat doar să scrie şi să citească. La 17 ani, a intrat la închisoare timp de doi ani pentru spargeri de locuinţe, de unde a ieşit în 2009. Peste câteva luni a jucat în „Eu când vreau să fluier, fluier" şi a mers la Berlin, unde a fost premiat filmul. În aprilie 2010, el a fost reţinut de poliţiştii bucureşteni sub acuzaţia că a participat la o spargere împreună cu trei prieteni.



București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite