EXCLUSIV Proxeneţii din „lotul Doru Iuga“, acuzaţi că racolau băieţei de la WC-ul Gării de Nord până la terasele din Centrul Istoric

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Potrivit anchetatorilor, inculpaţii din dosarul de proxenetism cu minori, în care apare şi numele directorului OTV, Doru Iuga, racolau băieţi pentru a-i folosi pentru prostituţie atât de la WC-ul Gării de Nord, dar şi din alte zone din Capitală, precum Centrul Istoric. Unul dintre acuzaţii din „lotul Doru Iuga” nu s-a prezentat la instanţă. Anchetatorii susţin că e plecat în Germania.

Potrivit unor surse apropiate anchetei, proxeneţii şi clienţii care practicau sex cu băieţi nu au colaborat cu autorităţile în acest caz la audieri, susţinând toţi că sunt nevinovaţi. Informaţiile au fost culese de la băieţii minori, care erau folosiţi pentru prostituţie.

EXCLUSIV Dan Diaconescu implicat într-un imens scandal politic în Timiş

Aceştia provin din familii defavorizate şi erau racolaţi din zone diverse: de la WC-ul Gării de Nord până în zona Centrului Istoric, din centrul Bucureştiului.

Şedinţa în care se judecă propunerea de arestare preventivă a început în jurul orei 14.30. Oamenii de afaceri Klaus Zander şi Andrei Staicovici sunt şi ei prezentanţi acum magistraţilor de la Judecătoria Sectorului 2 cu propunere de arestare preventivă pentru proxenetism. Doru Iuga este acuzat de procurori de acte sexuale cu minori.

Singurul acuzat care a fost trimis la instanţă cu propunere de arestare preventivă, care nu s-a prezentat în faţa magistraţilor este un proxenet, Costel Ţurcan. Potrivit anchetatorilor, acesta este plecat în Germania dar autorităţile române colaborează cu cele germane pentru aducerea lui în ţară.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite