EXCLUSIV Oana Mizil loveşte din nou: va fi executată silit pentru că nu şi-a plătit ratele unui SUV de lux

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Deputata PSD a fost dată în judecată, de trei ori, pentru datorii de 11.000 de euro către o firmă de leasing de unde a achiziţionat un Audi Q7, negru, în valoare de 67.000 de mii de euro.

Noua iubită a primarului sectorului 5, Marian Vanghelie, este bună de plată după ce firma SC NBG Leasing IFN SA a acţionat-o în judecată, la începutul anului, pe Oana Mizil, nu odată, ci de trei ori. Reprezentanţii firmei au depus cererile la Judecatoria 1, 2 şi 3.
„Potrivit titlului executoriu va solicit urmărirea bunurilor mobiliare, imobiliare şi veniturilor salariale de până la concurenta sumei de 51.339 de lei”, se arată în cererea de la dosar.

Două dintre judecătorii s-au pronunţat recent şi au hotărât ca Oana Mizil să fie executată silit, fără cale de atac într-una dintre decizii. Aceasta susţine că nu ştia nimic de procesele intentate de firma de leasing. „Nu am primit nicio înştiinţare oficială, habar nu aveam de sentinţe. Atât eu, cât şi doamna Oana suntem surprinşi de ce ne spuneţi”, ne-a declarat Nicu Vasiliu, consilierul deputatei.

Oana Mizil a încheiat în 2008 un contract cu firma SC NBG Leasing IFN S.A, prin care s-au stabilit 60 de rate  lunare în valoare de 836 de euro. De fapt,  SUV-ul Audi Q7 a fost luat pe numele firmei (falimentară)  deţinute de Oana Mizil, şi în numele căreia a garantat.

Susţine că a predat maşina

Din pozele surprinse de papparazzi, la începutul lunii ianuarie, Oana Mizil a avut tot timpul la dispoziţie un Audi Q7, negru, în vacanţa petrecută în sud-estul franţei, alături de primarul Sectorului 5, Marian Vanghelie, care i-a devenit iubit.

Consilierul acesteia mai  susţine însă că deputata mai deţine un Audi Q7, tot negru, luat cu banii jos, şi că SUV-ul luat în leasing a fost achitat aproape în totalitate şi predat firmei în toamna anului trecut. „Firma ne-a constrâns cu plata unei rate reziduale, cred, de aproape 35.000 de euro, pe care am refuzat s-o plătim. Motiv pentru care am decis să cedăm maşina”, a mai precizat Vasiliu.

Reprezentanţii firmei de leasing nu au dorit să comenteze acţiunile înaintate în instanţă, şi nici dacă maşina a fost predată anul trecut, aşa cum susţine Oana Mizil, pentru a se justifica cererile de executare silită.


București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite