EXCLUSIV ONLINE Procurorii au lămurit misterul morţii Mădălinei Manole. Vezi rezultatele anchetei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mădălina Manole s-a sinucis cu Furadan, este concluzia oficială a anchetatorilor. Potrivit raportului scris de medicii legişti, artista nu a consumat droguri sau alcool înainte de moarte.

Ancheta în cazul morţii Mădălinei Manole se apropie de sfârşit. Procurorii au primit certificatul medico-legal întocmit de medicii de la Institutul Naţional de Medicină Legală „Mina Minovici“, care atestă faptul că artista s-a sinucis cu Furadan, un insecticid extrem de toxic.

Potrivit unui comunicat al Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti, raportul medico-legal a eliminate orice suspiciune de consum de droguri înainte de decesul artistei. „Examenul sângelui a fost negativ pentru droguri bazice; în conţinutul gastric s-a găsit carbofuran; sângele analizat nu conţine alcool“, arată procurorii bucureşteni.

Potrivit unor surse judiciare, din acest moment poate fi declanşată şi urmărirea penală împotriva persoanei care i-a vândut Mădălinei Manole Furadanul, substanţa otrăvitoare cu care artista s-a sinucis. Persoana respectivă a fost identificată, dar nu a putut fi cercetată în lipsa actului doveditor că Mădălina Manole a consumat Furadan.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite