EXCLUSIV ONLINE Comisarul Ciocan împlineşte astăzi 41 de ani: „Un prieten mi-a cântat, azi-noapte, «La mulţi ani!» la interfon”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Comisarul-şef al Poliţiei Capitalei, Christian Ciocan, spune că se simte ca la 14 ani şi cel mai mult îşi doreşte sănătate pentru familie, în special pentru bunica sa, care are 88 de ani.

Comisarul Ciocan, crai pe Facebook: „Iubesc femeia! Ea e centrul universului meu“

La 41 de ani, Christian Ciocan priveşte viaţa cu seninătatea cu care o privea în adolescenţă. „Sunt un oltean cu sânge fierbinte şi îmi place să fac totul la vârf. Mă bucur că trăiesc, viaţa este cel mai mare cadou pe care l-am primit. Iubesc viaţa pe Terra, femeile, soarele, maşinile şi munca pe care o fac“, a spus Ciocan.

Mii de mesaje de felicitare
Încă de ieri telefonul celebrului poliţist a fost luat cu asalt de admiratorii care s-au grăbit să-i ureze „La mulţi ani!“. „Telefonul îmi sună încontinuu. Am primit mii de mesaje pe telefon şi pe facebook, iar un bun prieten mi-a cântat, azi-noapte, «La mulţi ani» la interfon“, a spus Ciocan.

Comisarul îşi aminteşte cu plăcere de petrecerile pe care părinţii lui le dădeau la fiecare aniversare a lui. „Eram una dintre cele mai bogate familii din Mehedinţi. Îmi amintesc că în clasa I, exact în prima mea zi de şcoală, am dus bomboane colegilor. Învăţătorul mi-a spus «Foarte bine că e ziua ta. Treci în bancă!» şi m-am dus cu bomboanele acasă şi m-a certat mama. Nu am mai dat bomboane până în clasa a XII-a“, a explicat amuzat Ciocan. El are planuri mari pentru anul viitor.

„La anul cel târziu voi face petrecere de nuntă. Nu m-am căsăstorit încă şi din cauza faptului că locuiesc momentan într-o garsonieră şi nu ar fi suficient spaţiu pentru soţie şi un eventual copil“, a mai spus Ciocan.

Comisarul-şef îşi va sărbători ziua de naştere la muncă, iar seara va petrece alături de colegi la un restaurant din Capitală.

EXCLUSIV Christian Ciocan: „Acum scopul meu este IPJ Dolj”

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite