EXCLUSIV ONLINE Adrian Iovan, speriat de învăţătoarea de la Caracal: „Mi-e teamă că nu-mi permite sănătatea să fac greva foamei!”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pilotul Adrian Iovan nu mai este sigur dacă va intra în greva foamei, după o conversaţie pe care a avut-o cu învăţătoarea grevistă, Cristiana Anghel.

Cadrul didactic l-a sfătuit pe Adrian Iovan să nu intre în greva foamei dacă nu are o stare de sănătate intactă. “Dumneaei a intrat în greva foamei 70 de zile, fiindcă i-a permis sănătatea. Eu o să-mi fac toate analizele necesare şi dacă una singură nu va fi în regulă, voi renunţa la ideea de a face greva foamei. Mi-e teamă că nu-mi permite sănătatea!”, a declarat pilotul Adrian Iovan, pentru Adevărul de Seară.

Dă în judecată Blue Air
El a adăugat că a luat deja legătura cu un avocat, pentru a ataca în justiţie compania Blue Air care i-ar datora 50.000 de lei.

Reprezentanţii Blue Air au precizat într-un comunicat de presă că nu îi datorează lui Iovan niciun ban, pentru că el nu a fost angajat al companiei, ci a fost angajatul unei firme terţe care avea un contract de colaborare cu Blue Air pentru furnizarea unor servicii.

În replică, pilotul a spus că firma respectivă face de fapt parte tot din compania Blue Air. “Eu şi pe uniformă, şi pe ecuson aveam scris Blue Air. În aceeaşi situaţie cu mine sunt şi alţi 17 piloţi străini. Apelez la instanţă, fiindcă nu e normal ce se întâmplă. Am peste 10.000 de lei datorie la bancă”, a mai spus Adrian Iovan.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite