EXCLUSIV ONLINE:Pilotul Adrian Iovan, disponibilizat: „Mă gândesc dacă ies la pensie sau îmi caut alt job“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Adrian Iovan, fostul soţ al creatoarei de modă Romaniţa Iovan se află pe lista celor aproape o sută de angajaţi care vor fi disponibilizaţi de compania aeriană Blue Air.

Compania Blue Air, unde Adrian Iovan lucrează ca pilot, face restructurări, iar pe lista celor care vor pleca din această lună se află şi fostul soţ al creatoarei de modă.

„Compania are probleme financiare şi într-adevăr mă aflu în preaviz până pe 15 septembrie deşi aveam contract până pe 1 octombrie. Deocamdată nu ştiu dacă voi ieşi la pensie sau mă voi adresa altei companii aeriene. Mă gândesc dacă ies la pensie sau îmi caut alt job“, a confirmat, astăzi, Adrian Iovan pentru „Adevărul de Seară“, faptul că se află printre cei peste 40 de piloţi care vor fi disponibilizaţi la care se adaugă şi restul personalului de pe avioane.

Aproape 100 de oameni, printre care 40 de stewardese angajate de numai şase luni, au fost anunţaţi printr-un e-mail despre decizia de concediere începând cu data de 15 septembrie, scrie Click!

„Au datorii foarte mari. Numai pentru mâncarea piloţilor trebuie să plătească în jur de două miliarde de lei vechi. Ce să mai zic că săracii oameni nu şi-au luat salariile de două luni!“, a declarat pentru ziarul Click!, o sursă din interiorul instituţiei.

Contractul lui Adrian Iovan cu Blue Air expira pe 1 octombrie, dată după care fostul soţ al Romaniţei voia să renunţe definitiv la pilotaj şi să se bucure de pensie.

Compania Blue Air a renunţat la cursele interne

Pe 10 august, compania Blue Air a suspendat toate cursele interne, motivul invocat fiind „lipsa de clienţi“. Oficialii companiei au anunţatrecent că, din toamnă, vor reduce şi frecvenţa zborurilor către mai multe destinaţii şi se va renunţa la 4 din cele 11 avioane închiriate.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite