EXCLUSIV Martor la accidentul provocat de beizadeaua cu BMW: „Eu trebuia să fiu în locul taximetristului. Îi voi aprinde o lumânare în fiecare zi“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un taximetrist de la firma Mondial a văzut toată scena teribilului accident petrecut ieri-dimineaţă pe Calea Floreasca din Capitală, când Traian Andrei Andronie, fiul fostului vicepreşedinte al BCR, a intrat cu BMW-ul în trei maşini şi a ucis doib oameni.

Adrian Mitran susţine că colegul său Ştefan Robert Micu, taximetristul care a fost omorât, s-a băgat înaintea lui să ia clienta când a fost zdrobit de bolidul de lux.

Mitran spune că tragedia petrecută ieri-dimineaţă pe Calea Floreasca când taximetristul Ştefan Robert Micu şi clienta sa, Ana Maria Nistor, au fost omorâţi de un şofer beat care a intrat în plin în ei, putea să i se petreacă chiar lui. Bărbatul, care lucrează ca taximetrist la firma Mondial, trebuia să o ia pe clienta Ana Maria care tocmai ce ieşise din club, dar Robert s-a băgat în faţa lui.



Click pe fotogalerie pentru a vedea mai multe imagini cu şoferul BMW-ului care a ucis un taximetrist şi o tânără pe Calea Floreasca!

Şoferul cu BMW X5 care a ucis un taximetrist şi o tânără pe Calea Floreasca

„A luat el clienta“

Eram mai mulţi taximetrişti parcaţi pe Floreasca, în dreptul clubului The Gang. Eu eram primul din linie, când am ieşit din maşină să-mi iau telefonul din geacă. În acel moment a ieşit o clientă din club  (n.r. Ana Maria Nistor) către taxiuri. Atunci s-a băgat colegul de la Taxi Tess care a murit (n.r. Robert Micu) înaintea mea. Nu a mai avut răbdare să urc eu la volan şi a luat el clienta. Atunci s-a întâmplat tragedia când a dat băiatul ăla peste el“, susţine Adrian Mitran, pentru „Adevărul“. El spune că a fost o minune pentru el şi că în acel moment şi-a pus în cap să-i aprindă câte-o lumânare în fiecare zi lui Robert, pentru tot restul vieţii.



Dă CLICK pe poze pentru a vedea mai multe imagini de la accidentul cu doi morţi de pe Calea Floreasca!

Accidentul de pe Calea Floreasca, in urma căruia un taximetrist şi o tânără au fost ucişi de şoferul unui BMW X5

„Datorită lui, eu sunt în viaţă“

„Datorită lui eu sunt încă în viaţă. Este o minune. Am aprins lumânări pentru el şi o să aprind în fiecare zie câte una“, a mai spus Adrian.
El spune că Andrei Andronie, şoferul BMW-ului şi băiatul fostului director de la BCR, Jean Andronie, era beat iar taximetriştii i-au sugerat să nu urce la volan când a ieşit dintr-un club. „El şi-a petrecut noaptea în Fratelli. Am înţeles că un coleg de-al meu i-a cerut 50 de lei că l-a văzut că e beat, s-a urcat la volan împreună cu doi băieţi şi o fată“, a mai spus Adrian Mitran, pentru „Adevărul“.

EXCLUSIV  Martor la accidentul în care un şmecher cu BMW, care conducea cu 180 de km/h, a ucis doi oameni: „Maşina era zob. Un poliţist îi lua pulsul şoferului“

București



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite