EXCLUSIV Încă doi bebeluşi arşi de la Maternitatea Giuleşti au fost externaţi aseară

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Doi fraţi gemeni, o fetiţă şi un băieţel, au fost externaţi aseară de la Spitalul Clinic de Urgenţă pentru Copii „Grigore Alexandrescu“. Este vorba despre a doua pereche de gemeni care a supravieţuit încendiului de la Maternitatea Giuleşti. În prezent, un singur bebeluş mai este internat.

Nou-născuţii familiei Coman, o fetiţă şi un băieţel, au fost externaţi. Este vorba de a doua pereche de gemeni, din cei cinci micuţi care au supravieţuit tragediei de la Maternitatea Giuleşti.

„Sunteţi primii cu care vorbesc despre asta. Părinţii au insistat să-i externăm în seara aceasta. Normal, externarea trebuia să aibă loc în următoarele zile, până la sfârşitul săptămânii. Părinţii au vrut să nu se facă atâta vâlvă în jurul lor, dar noi, ca medici, suntem fericiţi că s-au însănătoşit “, ne-a declarat aseară managerul spitalului, dr. Dan Enescu.

El a adăugat că cel de-al cincilea bebeluş va mai rămâne internat pentru foarte scurt timp, pentru că şi el are greutate aproape normală.

Pe 16 august, în jurul orei 18.00, un incendiu a izbucnit la Maternitatea Giuleşti, în Secţia de Terapie Intensivă prematuri. Din cei 11 bebeluşi care se aflau în salon, doar cinci au supravieţuit. Dintre aceştia, o pereche de gemeni a fost externată miercurea trecută.



București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite