EXCLUSIV Ghiţă despre arestarea lui Vîntu: „Diferenţa dintre România şi Norvegia este că în România a dispărut demult elanul“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Contactat de reporterii „Adevărul de Seară“, Sebastian Ghiţă, managerul Realitatea a declarat că nu este implicat în arestarea preventivă a lui Vîntu, aceasta fiind „problema procurorilor“. De asemenea, omul de afaceri a mai subliniat că de când a fost reţinut SOV nu a mai luat legătura cu el.

„Nu sunt implicat în arestarea preventivă a lui Sorin Ovidiu Vîntu. Este problema procurorilor. Ei au făcut recursul. Eu am fost doar victima“, a susţinut Ghiţă.

El a adăugat că nu a mai luat legătura cu „tatăl FNI“ de când acesta a fost reţinut pentru 24 de ore. „Aţi mai văzut dumneavoastră vreun caz în care victima să ia legătura cu învinuitul?“, a întrebat, retoric, managerul postului de televiziune. El a încheiat cu o zicală, al cărei sens nu a vrut să-l explice: „Diferenţa dintre România şi Norvegia este că în România a dispărut demult elanul“.

Ghiţă nu a vrut să spună dacă a mai primit ameninţări în ultimul timp de la Sorin Ovidiu Vîntu sau de la oamenii săi.


Maria Vlas: „Mai bine mai târziu decât niciodată!“

Contactată telefonic, Ioana Maria Vlas a spus despre arestarea lui Vîntu tot o zicală:  „Mai bine mai târziu decât niciodată!“. „Probabil că după cele 29 de zile, o să mai primească zile de arest“, a mai spus Vlas. „Mama FNI“ va veni în studioul Adevărul TV luni pentru a comenta arestarea omului de afaceri.


București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite