EXCLUSIV Fiul lui Liiceanu părăseşte Japonia după 17 ani, speriat de efectele cutremurului!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ştefan Liiceanu (36 de ani) lucrează de ani întregi la o importantă bancă din Tokyo. Psihologul Aurora Liiceanu, mama economistului, a povestit pentru „Adevărul de Seară” că acesta se va întoarce în curând în România, întrucât în Capitala Japoniei viaţa a devenit tot mai grea după seismul devastator din 11 martie.

„Mă întorc în ţară. Nu mai e de stat aici!”, i-a mărturisit tânărul bancher mamei sale, Aurora Liiceanu, ieri, într-o discuţie purtată prin telefon chiar în timp ce casa din Tokyo, în care locuieşte de 17 ani, era zgâţâită de un nou cutremur.

Ştefan Liiceanu i-a spus mamei sale că situaţia din Jaopnia se agravează pe zi ce trece, iar predicţiile sunt din ce în ce mai sumbre. „Mi-a spus că nu se mai găseşte de mâncare, au rămas fără electricitate şi aşa vor rămâne un timp bun de-acum încolo. Autorităţile i-au sfătuit să doarmă îmbrăcaţi, să fie pregătiţi de un nou seism. De fapt, cutremurele par să nu se mai oprească acolo, au parte numai de replici puternice. Psihologic, toată lumea a fost afectată, chiar dacă nu toţi au suferit daune. Mi-a zis că se întoarce în ţară în maxim o lună de zile!”, a declarat Aurora Liiceanu, doctor în psihologie şi expert în Antropologie pentru „Adevărul de Seară”.

Ştefan Liiceanu  a fost admis la Academia de Studii Economice  în 1994, de unde a plecat în Japonia cu o bursă a statului japonez, unde a studiat economia. A lucrat timp de 17 ani ca analist financiar şi director economic la o bancă din Tokyo, unde se ocupa de economia japoneză, făcând previziuni cu privire la dobânzi și, în general, la sistemul bancar nipon.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite