EXCLUSIV Costum ca al miliardarului rus din videoclipul „Alejandro” al lui Lady Gaga, de vânzare pe Calea Victoriei. Vezi cât costă!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Armani a creat celebra costumaţie purtată de miliardarul rus Arkadi în videoclipul cântăreţei americane Lady Gaga. Doar trei astfel de exemplare se găsesc în întreaga lume, modelul fiind inspirat de stilul fostelor uniforme ale ofiţerilor nazişti din trupele SS.

Bucureştiul a intrat de câţiva ani în atenţia marilor designeri ai lumii. Case de modă celebre şi-au deschis magazine pe Calea Victoriei, atrase de mirajul câştigului şi de gustul rafinat in materie de haine al românilor. Pentru fanii  stilului extravagant al lui Lady Gaga, sau pentru cei care vor să  poarte ceva unicat, reprezentanţa Armani de pe calea Victoriei oferă posibilitatea să achiziţioneze costumul din piele purtat în videoclipul „Alejandro” la preţul de 14.790 lei.

image

Se poate cumpăra şi pe bucaţi

Cei care nu-şi permit însă să plătească întregul costum, pot achiziţiona piesele şi pe bucăţi. Astfel, bocancii din piele costă 2.250 de lei, atât pantalonii, cât şi geaca, se vând, separat, la preţul de 5.250 de lei. Accesoriile care completează outfitul militar costă şi ele o mică avere. Şapca se vinde pentru 1.320 de lei, iar ochelarii de soare 720 de lei.

image

Cătălin Botezatu a îmbrăcat costumul

Designerul român Cătălin Botezatu a purtat celebrul costum în ianuarie pentru realizarea unei şedinţe foto desfaşurată în Egipt. Organizatorii au  ţinut cont de calităţile fizice ale creatorului, dar şi de faptul că Botezatu este un admirator înfocat al produselor Armani.
 Evenimentul a promovat emisiunea „Next Top Model”, pe care a realizat-o la Antena 1. 

image

Lady Gaga poartă şi haine româneşti

Excentrica solistă nu este client fidel doar al caselor de modă internaţionale. Cântareaţa fost fotografiată in Londra, îmbracată într-o creaţie semnată de designerul român Ingrid Vlasov. Vedeta purta o rochie albă, lungă, cu detalii fine, din ultima colecţie a creatoarei .

„Este vorba despre ultima rochie din colecţia SS2011, recent prezentată la Paris Fashion Week. Deşi e o rochie diafană, mi se pare că i se potriveşte foarte bine nonconformistei Lady Gaga. Îmi place mult total look-ul său plin de mister. Este o mare satisfacţie pentru mine şi o realizare extraordinară pentru brandul Ingrid Vlasov, un nume prezent doar de un an pe piaţa internaţională”, a declarat Ingrid Vlasov pentru ziarul Click!.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite