EXCLUSIV Cazul Cristi Tabără închis. Procurorul a decis că realizatorul TV nu a abuzat-o sexual pe fiica de 13 ani a fostei sale iubite

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Potrivit unor surse din cadrul Parchetului Capitalei, realizatorul TV Cristian Tabără a fost declarat nevinovat în cazul în care a fost acuzat de fiica fostei sale iubite, Alexandra Bodnaru, că a abuzat-o sexual. Procurorul de caz a dat soluţie de neîncepere a urmăririi penale.

MAI CITIŢI ŞI:

DESCARCĂ AICI DOCUMENTUL TRIMIS DE CĂTRE AVOCATĂ CĂTRE PARCHETUL CAPITALEI

„Tabără a fost diagnosticat cu sindromul Cushing în armată“

Cristian Tabără: „Nu este nimic adevărat. Nu am fost citat încă de niciun organ de cercetare penală“

EXCLUSIV Cristi Tabără refuză confruntarea cu fetiţa care-l acuză de abuz sexual

După ce reporterii „Adevărul de Seară“ au primit confirmarea că s-a dat soluţie în cazul Cristi Tabără, avocata Alexandrei Bodnaru (13 ani), Ingrid Alexandrescu, a declarat pentru „Adevărul de Seară“ că nu a primit încă nicio veste de la procurori dar este clar faptul că s-a decis neînceperea urmăririi penale. „Dacă se decidea începerea urmăririi penale, atunci erau alte proceduri: se chemau ambele părţi şi toţi martorii pentru a li se aduce la cunoştinţă decizia organului de anchetă şi se iau declaraţii pe formular tipizat. Cum nu a fost cazul, sigur s-a decis neînceperea“, a explicat Ingrid Alexandrescu.

În acest caz, ea a subliniat că va face plângere împotriva rezoluţiei date de Parchetul Capitalei şi va cere ca dosarul să fie preluat de Parchetul General. „Imparţialitatea procurorului de caz a fost ştirbită în acet caz de calitatea înfăptuitorului (n.r. Cristian Tabără). De altfel, aşa a fost şi în cazul poliţistului de la secţia de poliţie unde a ajus cazul în primă fază care a a făcut referat pentru neînceperea urmăririi penale bazându-se pe faptul că declaraţia lui Tabără este sinceră“, a subliniat avocata.

Contactat telefonic, Cristian Tabără nu a vrut să comenteze în vreun fel decizia procurorului de caz.


București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite