EXCLUSIV Blat la Buzău pe „Drumul Vinului“, după modelul Dragnea

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După ce aţi citit despre blaturile președintelui Consiliului Județean Teleorman, Liviu Dragnea, care a ajuns în vizorul Comisiei Europene „plasând " contracte de infrastructură finanțate din banii UE firmei unor foști colegi de facultate, un alt președinte de Consiliul Județean a fost prins într-un conflict de interese vizând fondurile europene. Este vorba despre Victor Mocanu (PSD), de la Buzău.

Rețeta este asemănătoare cu cea de la Teleorman: prin semnătura lui Mocanu, fonduri în valoare de 17,5 milioane de euro au ajuns la o firmă care, ulterior, a schimbat o parte dintre prevederile contractului inițial tocmai pentru a putea contracta servicii de la firma unui apropiat al ginerelui șefului CJ.

Proiectul care le-a mirosit a blat celor de la Comisia Europeană vizează reabilitarea infrastructurii Drumului Vinului, în zona Pietroasele - Merei - Monteoru - Vernești - Hales - Mănăstirea Ciolanu - Ciuta.


Rămâneți pe bucuresti.adevarul.ro pentru a vedea cum au ajuns banii din vistieria UE în conturile apropiaților președintelui CJ Buzău.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite