EXCLUSIV Bărbatul al cărui penis a fost secţionat de doctorul Ciomu a fost operat de urgenţă!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ion Jiga, victima chiurgului Naum Ciomu, a fost supus unei intervenţii chirurgicale la Spitalul „Sfantul Ioan”. După ce medicul Ioan Lascăr a încercat să-i reconstruiască organul sexual, Jiga a fost acum la un pas de moarte din cauza uretrei care i-a fost refăcută atunci cu muşchi şi piele de pe braţ.

Necazurile nu s-au terminat pentru Ion Jiga, pacientul mutilat de chirurgul urolog Naum Ciomu, în urmă cu şase ani, în timpul unei operaţii de rutină. Profesorul Lascăr a reuşit să-i reconstruiască organul genital în 2005, însă complicaţiile s-au ţinut lanţ, ne-au spus apropiaţii lui Jiga.

„A ajuns pe masa de operaţii în fiecare an. Chiar dacă a primit o parte din despăgubiri, nu a reuşit încă să scape de datorii, pentru că îl costă mult operaţiile şi tratamentul. Şi în plan personal are probleme, soţia l-a părăsit şi nu a mai reuşit să-şi construiască o relaţie”, a rezumat un prieten situaţia lui Jiga.

Complicaţii grave la uretră

Cea mai recentă intervenţie chirurgicală a suferit-o săptămâna trecută, după ce a ajuns la Spitalul „Sfântul Ioan” în stare gravă, din cauza unui blocaj renal. „Domnul Jiga a fost operat în urma unei complicaţii foarte grave la uretră. Acum, pacientul nu mai este pe salon, a fost externat”, ne-a declarat, aseară, una dintre asistentele de la „Sfântul Ioan”.

Potrivit apropiaţilor, Jiga a părăsit spitalul pe picioarele lui. S-a întors la firma unde lucrează ca agent de vânzări, la aceleaşi datorii colosale pe care le-a făcut în urma numeroaselor intervenţii chirurgicale şi tratamente. Banii sunt insuficienţi, asta deşi a început să fie despăgubit de către Spitalul Panduri. „Până în prezent instituţia i-a achitat lui Jiga aproape jumătate din bani. Mai urmează alte două tranşe până la sfârşitul anului”, ne-a declarat managerul spitalului, doctorul Petru Armean.

Contactat de Adevărul de Seară, Jiga nu a dorit să facă niciun comentariu pe seama operaţiei. "Nu vreau să vorbesc despre asta. Nu am nimic de declarat", a declarat bărbatul.

Chinuit de dorul pentru copil

Avocatul bărbatului, Mihai Olariu, a reuşit, în 2008, să obţină cele mai mari despăgubiri cerute cerute în România, respective 500.000 de euro. Asta a fost poate singura bucurie a lui Jiga. După ce a fost mutilat, el a fost părăsit de soţie, alături de care trăise opt ani. Potrivit expertizei medicale s-a stabilit că Ion Jiga nu mai are funcţie sexuală, deci nu mai poate întreţine relaţii sexuale. Acest fapt a făcut să se rupă relaţia dintre cei doi.

Şi pentru că relaţia cu fosta soţie a rămas încă rece, bărbatul încearcă acum s-o convingă să-i acorde posibilitatea de a-şi vedea fetiţa, în vârstă de nouă ani, mai des decât o dată pe săptămână, cum i-au încrediţat-o judecătorii.

Cât despre viaţă personală, acesta nu a mai reuşit să lege nicio relaţie în tot acest timp, ne-au declarat apropiaţi de-ai lui Jiga, despre care tot ei spun că se simte acum ca un om care a pierdut totul.


 



 








București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite