EXCLUSIV Cine e hackerul care a spart conturile de e-mail ale vedetelor Pro TV: „Micul Fum” susţine că are 20 de ani şi e din Maramureş. Vezi ce mai spune despre el!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un puşti inconştient pus pe glume proaste, un coleg de breaslă invidios sau un hacker profesionist care-şi face reclamă folosindu-se de faima unor vedete? Acestea sunt doar câteva dintre ipotezele vehiculate pe forumurile de discuţii online despre hackerul „Micul Fum".

De ieri, hackerul care a publicat pe profilul său de Facebook fotografii şi discuţii private furate de pe mailurile mai multor vedete este urmărit şi de poliţie, după ce reprezentanţii postului PRO TV au făcut plângere penală în acest caz.

Cu toate acestea, „Micul Fum" nu a dispărut din mediul virtual: postează în continuare poze şi informaţii şi, mai mult, a acceptat să vorbească cu jurnaliştii şi să-şi explice „demersul".

„Gestul meu vine ca un omagiu în cinstea unei vedete autentice, Mădălina Manole.
Vreau să fie un gest care să-i cinstească memoria, sau cât de cât",
a declarat el, ieri, pentru Adevărul.

Citiţi AICI întregul articol.

Click pe imagini pentru o galerie foto inedită din tinerețea Mădălinei Manole

image
image
image

„Hackerul etnobotanic"

Dacă în ceea ce priveşte dezvăluirile din viaţa intimă a persoanelor cărora le-a spart mailurile, hackerul nu a avut deloc milă, el s-a dovedit mai mult decât zgârcit cu informaţiile despre el.

Ne-a spus doar că are 20 de ani şi că locuieşte în Bucureşti, deşi e originar din zona Maramureşului. „Nu sunt student", a ţinut el să precizeze.

Referitor la pseudonimul său, hackerul susţine că reprezintă numele unei plante psihotrope.

„«Micul fum» este o plantă psihotropă, «vehicolul» cu care şamanii sud-americani călătoresc între această realitate şi cealaltă realitate, mă refer la scrierile binecunoscutului Carlos Castaneda, deci puteţi spune (sic!) ca sunt hackerul etnobotanic :))))",
a declarat el.

Tot de pe profilul său de Facebook, „Micul Fum" a transmis astăzi că nu se teme că va fi prins de autorităţi:
„Nu mi-e frică de Poliţie, sunt conştient de ceea ce fac".

Printre vedetele ale căror adrese de mail au fost atacate se numără Corina Caragea, Dragoş Moştenescu, dar şi politicieni, precum Edmond Tălmăcean.

Găseşti cele mai noi ştiri din Bucureşti pe bucuresti.adevarul.ro

image
București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite