EXCLUSIV Anchetă încâlcită în cazul sinuciderii Laviniei, fost manager de la L’Oreal. Vezi imagini din ultimele cinci minute din viaţa ei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

A fost drogată, s-a certat cu familia sau suferea din dragoste? Poliştii nu au reuşit încă să dezlege misterul sinuciderii Laviniei Samoilă, tânăra care s-a aruncat de la etajul opt după ce s-a vopsit roşcată şi a fugit desculţă prin cartier, în miezul nopţii. Între timp, însă, au apărut imagini de pe camera de supraveghere a blocului care au surprins-o pe tânără fugind răvăşită din scară, fără o cizmă, şi revenin

Incidentul s-a produs joia trecută, în jurul orei 1,20 noaptea, într-un bloc din apropierea staţiei de metrou Piaţa Iancului. Înainte de a sări pe geamul apartamentului său, tânăra de 32 de ani, ex-manager la compania de cosmetice L’Oreal, şi-a sunat apropiaţii, s-a vopsit, şi-a făcut bagajele ca pentru o călătorie lungă şi a ieşit, pentru 20 de minute, afară.
Potrivit martorilor, a avut un comportament ciudat: s-a descălţat, şi-a aruncat geanta şi a început să fugă pe trotuar.

Cum au fost ignorate cazurile angajaţilor din Banat morţi din cauza stresului la muncă

Un paznic a murit la locul de muncă în sediul BCR din cadrul Centrului Bancar din Timişoara

Prima înregistrare, cea din jurul orei 12.55, o arată  pe Lavinia în scara blocului, coborând în grabă pe scări, de la etajul opt, încălţată doar cu o cizmă. Confuză, iese din bloc, îşi schimbă brusc traseul şi dispare vreme de 20 de minute.


VIDEO Prima înregistrare o suprinde plecând agitată de acasă, încălţată doar cu o cizmă. Era ora 12.55, nu 1.55, diferenţa datorându-se faptului că ora de pe video nu era schimbată la ora de iarnă.

Se întoarce desculţă, doar cu o pereche de chei cu care deschide uşa de la intrare, intră pe vârfuri şi o ia la fugă tot pe scări. Ajunsă sus, fata şi-a scos bagajele în dreptul uşii de la intrare, ca şi cum ar fi intenţionat să plece undeva. În loc să plece, însă, s-a aruncat pe geamul de la bucătărie.

VIDEO S-a întors acasă după 20 de minute, mai grăbită.

Şi-a sunat fratele şi iubitul din Germania înainte

Anchetatorii nu exclud ideea ca discuţia avută de Lavinia cu fratele său, în noaptea tragică, să o fi bulversat. Nu la fel spune şi Ciprian, fratele ei, medic la Cluj, care recunoaşte că a vorbit cu ea cu două ore înainte.  „Nu ne-am certat! M-a sunat şi am discutat ca între fraţi, cum făceam de obicei, m-a asigurat că totul e bine, că a ieşit în oraş cu prietenele ei şi s-a distrat. Am căutat în apartamentul ei bilete de avion, de tren, să văd dacă a vrut să plece undeva. Nu am găsit. Cum de altfel nu am găsit droguri sau alcool. Cautăm de-atunci un răspuns la gestul ei, dar tot nu găsim motive!”, ne-a declarat bărbatul.

Pentru că nu are linişte de atunci, Ciprian a pornit o anchetă proprie în acest caz şi spune că, înainte de a vorbi cu el, Lavinia l-ar fi sunat pe Eduard, un bărbat din Germania, probabil iubitul ei.

Între timp, anchetatorii aşteaptă rezultatele toxicologice de la Institutul de Medicină Legală, acolo unde i-a fost făcută o autopsie, pentru a se stabili dacă aceasta a consumat vreo substanţă care s-o fi condus spre acea stare. 

Îşi dorea să plece în Africa

Foştii colegi ai Laviniei şi-o amintesc pe aceasta ca fiind din greu încercată de viaţă, dar stăpână pe ea şi cu multe planuri de viitor. „O fată extraordinară, de o inteligenţă excepţională - două facultăţi terminate şi un master în Franţa-un suflet mare. Ultimii ani au fost grei pentru ea. Tot ce a realizat, a realizat prin forţe proprii, muncă şi ambiţie. Nu a fost înconjurată de dragostea şi prietenia pe care ar fi meritat-o şi până la urmă toate loviturile primite au pus-o la pământ. Un singur exemplu despre omul care a fost Lavinia: la 18 ani îşi petrecea după-amieze întregi şi weekend-uri având grijă de copiii de la orfelinat. Anul trecut a vrut să participe ca voluntar la misiuni în Africa, dar secretara organizaţiei i-a explicat că nu este potrivită pentru acest lucru, că nu are experienţă suficientă”, îşi aminteşte Sanda Muşat, o fostă colegă de-a tinerei.

București



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite