EXCLUSIV Actorul-puşcăriaş din „Eu când vreau să fluier, fluier“, în stare gravă la Spitalul Fundeni!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Necazurile se ţin lanţ pentru actorul-amator Papan Chilibar, cel care s-a făcut remarcat în 2010 într-un rol secundar din filmul „Eu când vreau să fluier, fluier“. După ce anul trecut, la scurt timp după lansarea filmului la Festivalul de la Berlin, a ajuns în arest pentru furt, acum a ajuns la spital cu suspiciunea unui diagnostic crunt: leucemie.

La începutul lunii februarie Papan s-a simţit foarte rău şi a fost transferat din Penitenciarul Rahova, acolo unde era închis, la Spitalul Penitenciar Jilava. De aici a fost dus pentru investigaţii medicale amănunţite la Institutul Clinic Fundeni din Bucureşti, medicii bănuind că este bolnav de leucemie.

Celebru după rolul din „Eu când vreau să fluier, fluier“

Papan Chilibar (21 de ani) a devenit celebru după ce a interpretat personajul Ursu în pelicula „Eu când vreau să fluier, fluier“, câştigătoarea premiului Ursul de Argint la Berlin şi propunerea României pentru premiile Oscar. El fusese închis pentru spargeri de locuinţe şi ieşise din puşcărie în 2009.

În aprilie 2010, după ce păşise pe covorul roşu la Berlin, el a fost reţinut de poliţiştii bucureşteni sub acuzaţia că a participat la o spargere împreună cu trei prieteni. Ei au jefuit sediul unei firme din sectorul 3 al Capitalei. Lovitura a fost dată în ianuarie 2010, chiar înainte ca actorul-amator să plece la Festivalul de Film de la Berlin.

Papan Chiliban a fost arestat preventive şi a fost închis în Penitenciarul Rahova, unde aştepta să fie judecat pentru furt.

Rămâi pe bucuresti.adevarul.ro pentru a afla mai multe detalii despre situația în care se află actorul

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite