Bucureşti: EXCLUSIV Puiul expirat a împuţit un cartier întreg

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un magazin de carne de pui a împuţit intersecţia Calea Crângaşi cu Bulevardul Constructorilor. Cu toate că unitatea comercială este închisă de aproape o săptămână, carnea din frigider şi ouăle lăsate pe tejghea au umplut toată zona cu un miros îngrozitor.

La sfârşitul săptămânii trecute, reporterii “Adevărul” au fost sesizaţi de câţiva dintre locatarii blocului de pe Calea Crângaşi 26-28 de faptul că de la magazinul avicol de la parterul clădirii vine un miros straniu.

Magazinul cu pricina a fost înfiinţat în urmă cu câteva luni. Cu ceva timp în urmă, unitatea comercială a fost închisă. Cu toate acestea, înăuntru au rămas depozitate carne de pui şi ouă, lăsate pur şi simplu pe tejghea. Vecinii din bloc au sesizat că din frigider a început să vină un miros îngrozitor, iar pe gresia din magazin a început să se prelingă sânge. “Probabil că frigiderul nici nu merge, că altfel nu se ajungea la situaţia aceasta”, a declarat unul dintre comercianţii din zonă.

Nimeni nu a avut curaj să facă plângere

Cu toate că locatarii blocului de pe Calea Crângaşi s-au declarat foarte nemulţumiţi de situaţia creată, nimeni nu a depus vreo plângere la Autoritatea Naţională Sanitară Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor (ANSVSA) sau la Autoritatea Naţională pentru Protecţia Consumatorilor (ANPC).

Reporterii “Adevărul” au mers ieri la faţa locului pentru a vedea care este situaţia. Abia dacă am apucat să vorbim cu oamenii din zonă, că imediat a venit un bărbat care ne-a spus simplu, fără să se recomande, că nu avem voie să facem poze la magazin. 

Administratorul blocului împreună cu alţi comercianţi din zonă au apucat să ne spună doar că magazinul aparţine unor surori, Nina şi Rodica. Ameninţările individului au avut efect asupra oamenilor, aceştia refuzând ulterior să-şi spună numele.

“Avicola” se “dezice” de magazinul din Crângaşi

Pe unitatea din Crângaşi nu scrie niciun nume de firmă, doar nişte afişe cu Avicola SA Slobozia. Reprezentanţii producătorului de pui au negat existenţa vreunui punct de lucru la adresa menţionată.

“Noi avem doar două puncte de desfacere în Bucureşti, pe Bulevardul Pantelimon şi pe strada Prevederii”, a declarat pentru ziarul “Adevărul” Gabriel Botea, şeful serviciului de Aprovizionare.

“Adevărul” sesizează Autoritatea de Sănătate Publică

“Este posibil ca magazinul din Crângaşi să ne fie client. Aşa s-ar explica afişul cu firma noastră de pe vitrina magazinului”, a precizat Gabriel Botea de la Avicola Slobozia. Un alt angajat al companiei, Ioana Marcu, şefa serviciului de Marketing, respinge însă explicaţia lui Botea. “Nu avem niciun client la adresa menţionată. Nu este normal ca magazinul acesta să aibă afişe cu firma noastră pe vitrină. Vom trimite pe cineva acolo să verifice”, a spus Marcu.

Reporterii “Adevărul” vor sesiza organele competente pentru a se lua măsuri în privinţa acestui magazin “bombă ecologică”.

București



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite