Bucureşti: EXCLUSIV Se surpă şoseaua pe Bulevardul Eroilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Asfaltul s-a surpat azi-noapte, în plin centrul Capitalei, la intersecţia Eroilor cu Eroii Sanitari, exact în mijlocul străzii.

Groapa de aproximativ un metru pătrat a fost depistată azi-dimineaţă de un agent al poliţiei care a anunţat Administraţia Străzilor, a explicat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Rutiere a Capitalei, Daniel Piştea.

Astăzi, în jurul pânzului, locul nu era împrejmuit, ci doar acoperit cu câteva crenguţe iar în faţa gropii era amplasat semnul de interzis. Şoferii care treceau pe lângă groapă priveau cu surprindere gaura din asfalt. Incidentul nu este primul de acest fel. În urmă cu aproximativ două săptămâni, o şoferiţă s-a trezit cu roata din faţă a maşinii „înghiţită“ de asfalt în timp ce circula pe Bulevardul Eroilor, din Capitală.

Directorul Administraţiei Străzilor din cadrul Primăriei Capitalei a declarat că strada s-a surpat din cauza lucrărilor celor de la Apa Nova. “Motivele surpării sunt aceleaşi ca la incidentul de acum două săptămâni. Asfaltul s-a spart din cauza faptului că în zonă cei de la Apa Nova fac  lucrări la ţevi”, a spus reprezentantul Primăriei Capitalei.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite