E-Mariage – de la rochii vintage, la unicat de 10.000 de euro

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Târgul de nunţi organizat în acest weekend aduce sute de oferte pentru cei care anul viitor vor să se căsătorească şi prezintă noile tendinţe în domeniu, de la locaţii pentru petreceri şi rochii de mireasă până la invitaţii, mărturii şi servicii foto.

E-Mariage Fest îşi aşteaptă vizitatorii începând de mâine până duminică, în Piaţa Constituţiei din Capitală. Expozanţii vor avea la dispoziţie o suprafaţă de peste 2.000 de metri pătraţi, iar organizatorii se așteaptă la aproximativ 20.000 de vizitatori.

Rochii vintage la jumătate de preţ

Pe lângă sutele de firme care aduc rochii noi, la această ediţie viitoarele mirese vor putea găsi şi rochii la mâna a doua, la jumătate de preţ. Unele dintre ele costă chiar și a zecea parte din prețul inițial. „Vintage Dress Stand va participa la târg cu rochiile fostelor mirese, de la mărci faimoase. Sunt rochii care au costat 3.000 de euro, iar acum pot fi cumpărate cu 300 de euro“, a declarat unul dintre organizatorii evenimentului, Alin Coroman.
El a adăugat că la această ediţie vor fi prezentate în special locurile în care se pot ţine nunţi, urmând ca târgurile din primăvară să fie specializate pe rochiile de mireasă.

De asemenea, Cosmina Englizian, deţinătoarea recordului în cadrul E-Mariage Fest la ediţia precedentă cu rochia cu cele mai multe cristale şi perle, va fi prezentă acum cu o rochie în valoare 10.000 de euro, al cărei corset este cusut integral din cristale Swarovski.
Totodată, cei care vor călca pragul târgului E-Mariage Fest vor avea parte de premii, concerte, surprize cu vedete şi prezentări de modă. Preţul biletului de intrare este de 10 lei, iar evenimentul este organizat şi în parteneriat cu revista ”Ok!”.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite