După invaziile de șobolani și țânțari, primăriile se "luptă" și cu omizile

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mai mulți locuitori din sectorul 4 s-au plâns în ultima perioadă, că arborii din jurul imobilelor, din parcuri, zone verzi și aliniamente stradale, s-au umplut de omizi și le intră în case.

CITEȘTE ȘI: DSP avertizează: Invazie de şobolani în Capitală

Video Șobolanii mișună prin curtea spitalului „Marie Curie“

Prefectul Capitalei a cerut controale în zona spitalelor după semnalarea șobolanilor de la „Marie Curie“

Primăria Capitalei se „luptă“ cu țânțarii, încercând să prevină infestarea cu West Nile

Peste 60 de bucureșteni care locuiesc pe Bd. Brâncoveanu, Șos. Berceni şi pe străzile Ion Iriceanu, Panselelor, Constantin Rădulescu-Motru s-au plâns, numai astăzi, la Primăria Sectorului 4 de invazia omizilor şi au solicitat exasperaţi, sprijin în combaterea acestor dăunători.

„Am făcut nenumărate sesizări Centrului pentru Protecţia Plantelor Bucureşti, ne-am adresat şi Primăriei Municipiului Bucureşti, însă, neintervenindu-se, omizile continuă să se înmulţească în ritm îngrijorător şi ameninţă să distrugă mare parte a vegetaţiei din Sector. În plus, au ajuns până şi în locuinţe unde, pe lângă disconfortul creat, pot produce diverse alergii persoanelor cu sensibilitate sporită. Solicităm intervenţia de urgenţă şi efectuarea tratamentelor de stropire, pentru a reuşi să protejăm spaţiul verde, şi aşa insuficient”, potrivit reprezentanților primăriei.

Primăria Capitalei continuă intervenția împotriva țânțarilor

Primpria Municipiului București a anunțat că a doua intervenţie de combatere a țânțarilor, din totalul celor 4 stabilite, se va desfăşura mâine, între orele 6.30 și 10, în următoarele zone: Parcul Herastrău; Parcul Tineretului; Parcul Pantelimon;Lacul Tei; Plumbuita; Parcul Titan; Văcărești;Parcul Morarilor; Parcul Naţional.

București



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite