UPDATE După ce piţipoanca lui Mazăre Jr. i-a strivit piciorul lui Chioaru, medicii i l-au îngheţat ca să i-l salveze

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele CAR Omenia din Capitala, Gheorghe Chioaru (79 de ani) a fost operat astăzi pentru a patra oară. Doctorii de la Spitalul Floreasca i-au înlocuit acestuia oasele zdrobite cu o tijă, sperând ca astfel muşchiul să se poată reface. Înainte de intervenţie, acestuia i-a fost îngheţat piciorul pentru a i se putea salva restul oaselor de la picior.

UPDATE 18:51 Chioaru a intrat în stare de fibrilaţie după ce i s-a administrat o transfuzie. Doctorii spun că piciorul este într-o stare de putrefacţie avansată şi sunt sceptici cu privire la şansele de salvare a membrului inferior stâng.

Familia bătrânului este şi acum în stare de şoc după tragicul incident în care puştoaica unui comisar al Gărzii Fianciare le-a schilodit „lumina ochilor". Aflat în stare de conştienţă, între operaţii, Chioaru a ţinut să-şi liniştească soţia şi să spună că cel mai mult regretă că nu-şi mai poate ajuta ajuta prietenii, sutele de pensionari care i se alăturase într-o nouă campanie de ajutorare a celor sărmani.

„ Domnul Chioaru este foarte supărat. Voia să ducă la bun sfârşit campania de strângere de fonduri<<Daţi 1 leu pentru pensionarii săraci>>. Ne-a mărturisit, înainte de operaţie, cum a văzut că i s-au împrăştiat oasele în toate părţile şi fata nici măcar nu a venit să-şi ceară scuze. Acum doctorii i-au îngheţat piciorul ca să-i salveze restul de oase şi să încerce să-i refacă muşchiul, pentru că i-a fost aplicată o tijă în locul oaselor lipsă", ne-a declarat azi Aurel Gângu, directorul de programe al federaţiei şi unul dintre cei mai apropiaţi prieteni ai bătrânului. Gângu a precizat că soţia lui Chioaru a contactat deja un avocat şi au formulat actele premergătoare chemării în instanţă a Anastasiei Tănase (18 ani), cea care l-a accidentat.  

Puştoaica din Constanţa, prietenă la cataramă cu fiul primarului Radu Mazăre, care a reuşit să adune şapte sancţiuni în doar opt luni de zile, de când a obţinut carnetul, l-a accidentat grav, în urmă cu zece zile, pe Gheorghe Chioaru, după ce a pierdut controlul maşinii şi a urcat pe treptele Teatrului Fantasio din Constanţa, acolo unde acesta citea, împreună cu un prieten, afişele de la avizier.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite