Duminică – ziua tribut pentru Michael Jackson

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Duminică, în ziua în care megastarul Michael Jackson ar fi împlinit 52 de ani, în Bucureşti vor avea loc mai multe evenimente dedicate comemorării vedetei.

Fanii sunt aşteptaţi încă din această seară, de la ora 22.30 la Mărul de Aur Longe, fostul PAT Lounge situat pe Calea Victoriei nr 163 la o petrecere tribut în cinstea megastarului. Vor fi proiecţii cu cele mai cunoscute videoclipuri, concursuri tematice cu premii, iar intrarea se va face pe baza unui bon de consumaţie în valoare de 20 de lei.

Ziua de mâine începe, la ora 9.00, în parcul Herăstrău cu o expoziţie care cuprinde 23 de portrete ale megastarului pictate pe pânză în ulei. Apoi, 50 de membri ai Fan Clubului Michael Jackson din România se vor aduna şi vor dansa pe cele mai cunoscute piese ale lui Michael, Smooth Criminal, Dangerous şi Billie Jean, şi vor încheia momentul cu The Drill, un dans inedit numit asa chiar de către Rege.

Evenimentul va avea loc în cinci locaţii: Afi Palace Cotroceni la ora 14.00, Centrul Vechi, pe strada Eugen Carada, de la ora 16.00, în Parcul Tineretului, intrarea dinspare Şincai la ora 17.00, în staţia de metrou Piaţa Unirii 1, la ora 18.00 şi pe Aleea Michael Jackson din Parcul Herăstrău de la ora 19.30. Seara, de la ora 20.00 la Hard Rock Café fanii vor putea face fotografii cu celebra geacă roşie purtată de Michael în videoclipul “Beat it”, care este expusă în restaurant împreună cu alte obiecte care au aparţinut starului. Începând cu ora 22.30, megastarul va fi sărbătorit în cadrul a două petreceri în Club “Mirage” (Bd. Pache Protopopescu nr 23) şi El Primer Comandante (str. Sf. Ştefan nr.13).

“This is it” cu “Adevărul”


Documentarul “This is it”, cel mai bine vândur film-concert din istorie va fi distribuit luni cu ziarul “Adevărul”, la preţul de 11,99 lei.. DVD-ul cuprinde câteva elemente speciale faţă de varianta care a rulat în cinematografe, printre care filmuleţele “Omul cu mănuşa- Costumele” şi “Amintirile lui Michael”.

  


București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite