Dramă după dramă în familia Angelei Similea

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Îndrăgita cântăreaţă Angela Similea trece prin momente foarte grele de circa un an de zile, timp în care şi-a pierdut mama, a fost executată silit pentru un credit neachitat, iar acum şi-a pierdut şi soţul.

Prima „lovitură” a primit-o în primăvara anului trecut, când Banca Intesa Sanpaolo, care a demarat la Judecătoriile din Buftea, Lehliu Gară, Sectorul 6 şi Sectorul 1 procedurile de executare silită pe o parte dintre bunurile imobiliare ale familiei Surdu, şi anume: două imobile, un service auto din localitatea Afumaţi şi un apartament din Bucureşti.

Fratele lui Victor Surdu: „Totdeauna şi-a neglijat sănătatea“ (FOTO)

Naşul de cununie al lui Victor Surdu: „Şi-a iubit enorm familia“

În septembrie 2010, soţii Surdu au pierdut procesele, fiind executaţi silit pentru un împrumut bancar nerambursat de circa 700.000 de euro, luat de Victor Surdu în februarie 2007.

Contactată atunci de „Adevărul”, Angela Similea a declarat: „Nu pot să spun decât că eu suport şi bunele şi relele statutului de soţie, cum şi el suportă bunele şi rele statutului de soţ”. 

Două luni mai târziu, în noiembrie, Angela Similea şi-a condus pe ultimul drum mama, de care era foarte apropiată. Gherghina, mama cântăreţei, s-a stins din viaţă în 7 noiembrie, la vârsta de 87 de ani.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite