Două puştoaice, dispărute după o întâlnire cu o persoană cunoscută pe Internet

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Două fete din Constanţa, una în vârstă de 11 ani şi cealaltă în vârstă de 13, au fost date în urmărire de poliţişti după ce au dispărut duminică de acasă.

Părinţii au anunţat poliţia abia în cursul zilei de ieri. Cele două fete erau vecine şi au fost văzute ultima dată duminică, în jurul orei 15.00. Potrivit unor surse din poliţie, se pare că acestea au plecat de acasă pentru a se întâlni cu o persoană pe care au cunoscut-o pe un site de socializare. Anchetatorii au deja un cerc de suspecţi în acest caz.

PERICOL Internetul, boală grea. 5 ieşeni ajung zilnic la psiholog din cauza calculatorului (VIDEO)

Bianca Petronela Blănariu, în vârstă de 11 ani, are o înălţime de 1,50 metri, greutate 50 de kilograne, constituţie atletică, păr şaten, faţă ovală cu pistrui, ochi căprui. La momentul dispariţiei era îmbrăcată cu pantaloni de culoare neagră şi un bluzon de culoare verde închis.

Prietena ei, Andreea Marin, de 13 ani, are o înăltime de 1,62 metri, greutate 45 de kilograme, constituţie astenică, păr brunet, faţă ovală, ten alb, ochi căprui. La momentul dispariţiei ea purta un bluzon roşu cu inscripţia „Lotto", pantaloni bleumarin şi era încălţată cu pantofi sport de culoare albă cu o dunguliţă roz.

Persoanele care le-au văzut pe cele două sau au informaţii despre dispariţia lor sunt rugate să contacteze de urgenţă poliţia.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite