Un mort şi trei case în flăcări în Voluntari. Incendiul ar fi pornit de la o afumătoare FOTOGALERIE

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Trei case cu tot cu anexe din oraşul Voluntari, judeţul Ilfov, au luat foc. Acum la faţa locului sunt prezente echipaje de poliţie, pompieri şi ambulanţe. În urmă cu câteva minute a fost descoperit un om mort.


UPDATE
Potrivit vecinilor, incendiul ar fi pornit din cauza soţiei unui bătrân de 94 de ani care a pus slănină de porc la afumat în podul casei. Grăsimea ar fi picurat în jăratec şi astfel s-a declanşat incendiul. Bărbatul care era imobilizat la pat, a murit în incendiu, iar femeia a fost transportată la spital.

Alte două case vecine, lipite de cea de la care a pornit focul, au fost afectate de incendiu.

Claudia Burada, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Ilfov că incendiul a izbucnit în urmă cu puţin timp, pe strada Leonte Filipescu din oraşul Voluntari. În total au fost afectaţi de incendiu 400 de metri pătraţi.

Claudia Burada a mai spus că la faţa locului au fost trimise echipaje de poliţie, pompieri şi ambulanţe, la ora transmiterii ştiri pompierii încercând să stingă flacăra.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Ilfov, Simion Petruş a declarat că momentan nu se cunosc cauzele producerii incendiului.

image
image
image
image
image

 Fotografii: Lucian Muntean

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite