Două mii de telefoane mobile furate au fost abandonate când hoţii au fost surprinşi de poliţie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Aproximativ 3000 de bucăţi de diverse piese provenite, cel mai probabil din dezmembrarea cel puţin a două mii de telefoane mobile furate au fost abandonate în două sacoşe de două persoane surprinse de cadrele Poliţiei Locale a Primăriei Sectorului 2 în timp ce încercau să le vândă în dimineaţa zilei de vineri, 11 martie a.c. în zona Pieţei Delfinului din cartierul Pantelimon. 

Apariţia echipajului poliţiştilor i-a determinat pe cei doi să fugă de la faţa locului, după ce au aruncat sacoşele burduşite cu piese pentru a scăpa de cercetările şi sancţiunile aplicate pentru comiterea acestor fapte.

Acţiunile de patrulare ale poliţiştilor locali ai Primăriei Sectorului 2 pentru identificarea şi sancţionarea constantă, inclusiv a vânzătorilor de telefoane furate i-au determinat pe aceştia să recurgă la o nouă formă de comercializare a aparatelor demontate în bucăţi.

Verificările poliţiştilor locali ai Primăriei Sectorului 2 vor continua şi în perioada următoare în toate cartierele şi zonele comerciale până la descurajarea şi limitarea acestor fapte ilicite.

București



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite