Două firme se bat pentru studiul tehnic la metroul Otopeni

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Două firme SC Proiect Bucureşti şi SC Metroul SA au depus oferte pentru elaborarea studiului de fezabilitate la linia de metrou Gara de Nord 1 Mai - Otopeni, după ce caietul de sarcini a fost

Două firme SC Proiect Bucureşti şi SC Metroul SA au depus oferte pentru elaborarea studiului de fezabilitate la linia de metrou Gara de Nord 1 Mai - Otopeni, după ce caietul de sarcini a fost achiziţionat de şapte societăţi.
Deschiderea ofertelor a fost făcută, ieri, la sediul Primăriei Capitalei. Preţul ofertat de SC Proiect Bucureşti SA a fost de 2.800.000 lei fără TVA, iar cea a SC Metroul SA cu 100.000 RON mai puţin. Ofertele şi documentele au rămas în analiza comisiei, rezultatul urmând să fie comunicat în câteva zile. Cele două firme s-au înscris şi au depus oferte şi pentru achiziţia serviciului de expertiză tehnică aferentă ansamblului de clădiri ale circului Globus. Ofertele fiind de 56.760 RON şi 38.000 RON. O a treia firmă înscrisă este SC Umrol Construct SRL şi SC Inginerie structurală SA, a cărui ofertă a fost de 42.296 RON. Atribuirea contractului se va face utilizând criteriul "preţul cel mai scăzut".

București



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite