Miliardara cu Hummerul poleit cu aur acuzată oficial de omor din culpă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Dosarul Cristinei Uzunov, soţia miliardarului Eduard Uzunov, a ajuns în urmă cu câteva zile la Parchetul Buftea. Ea este cercetată pentru moartea unui motociclist. Familia motociclistului mort o acuză pe Cristina Uzunov şi de distrugere de probe.

Dosarul Cristinei Uzunov, miliardara cu Hummer poleit cu aur acuzată că a călcat un motociclist, a ajuns, la 7 octombrie, pe masa unui procurer de la Parchetulul de pe lângă Judecătoria Buftea.

Cristina Uzunov, aflată la volanul unui Hummer H3 placat cu aur, l-a lovit mortal pe contrasens pe Adrian Truşcă, un tânăr de 26 de ani. Poliţiştii ilfoveni au acuzat-o oficial pentru ucidere din culpă, conform click.ro.

Anchetatorii ilfoveni care s-au ocupat de caz au probe solide, dar şi declaraţiile câtorva martori care s-au aflat în acel moment la locul tragicului accident..

Pe lângă asta, rezultatul necropsiei confirmă faptul că decesul lui Adrian Truşcă s-a produs în urma accidentului rutier. «Am fost înştiinţaţi de Poliţie că dosarul a ajuns la Parchetul Buftea.

„Acum aşteptăm procesul. Avem suficiente probe care vor demonstra că cea care l-a lovit pe Adrian este de vină, nu aşa cum încearcă ea să spună. Sunt martori care ne-au confirmat că ea vorbea la telefon în momentul accidentului, dar şi că a mutat nmaşina după ce a realizat ce a făcut», a spus Silviu Puţaru cumnatul motociclistului mort în accident, pentru click.ro. Ancheta continuă cu expertizarea Hummer-ului, dar şi a motocicletei pentru a se stabili vitezele cu care rulau în momentu impactului.

Familia motociclistului cere să se facă dreptate
Familia lui Adrian a angajat un avocat şi au acţionat-o în instanţă pe miliardară, pentru a fi siguri că va plăti pentru pierderea pricinuită.

Rudele susţin că femeia nu se face vinovată doar de omor din culpă ci şi de distrugere de probe. Ele sunt convinse că atât motocicleta cât şi Hummerul aurit au fost mutate pentru a fi mai aproape de intersecţie. O primă dovadă în acest sens este o pată de ulei a cărei poziţie pe carosabil nu se justifică.


București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite