Dosar penal pentru Daniela Gyorfi. Vezi ce reguli a încălcat cântăreaţa gravidă în 8 luni

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cântăreaţa ar putea executa de la şase luni la trei ani de inchisoare, dupa ce a fost prinsă de poliţişti în timp ce conducea cu permisul suspendat, potrivit ziarului  CANCAN.

Aflată la volanul autoturismului ei Audi TT, artista a fost oprită ieri, în jurul orei 12.30, la intersectia bulevardului Ion Mihalache cu strada Alexandru Constantinescu, după ce agentii Brigăzii de Poliţie Rutieră au observat că aceasta vorbea la telefon, anunţă CANCAN.

După ce au verificat documentele şoferiţei, poliţiştii au constatat cu surprindere că vedeta conducea deşi avea permisul suspendat încă din octombrie, când poliţiştii i-au ridicat carnetul de şofer, pentru 90 de zile, după ce a depăşit limita de viteză.

Cu toate că sancţiunea expiră abia luna viitoare, Daniela Gyorfi a continuat să se urce la volan. Artista s-a ales cu lucrare penală pentru conducere pe drumurile publice cu permisul suspendat şi riscă între şase luni şi trei ani de închisoare sau, în cel mai fericit caz, amendă penală.

Reprezentanţii Brigăzii Rutiere au confirmat incidentul pentru „Adevărul de Seară“. Ei susţin că vedeta riscă de la şase luni la trei ani de închisoare conform articolului 86, alineatul 2 din Ordonanţa de Urgenţă 195 din 2002. 

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite