Verificări la centrul comercial Doraly din Afumaţi: 2.200 de pachete de detergenţi contrafăcuţi au fost confiscaţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Peste 2.200 de pachete cu detergenţi contrafăcuţi au fost descoperite de poliţiştii din Ilfov, la complexul comercial “Doraly” din Afumaţi. Oamenilor legii le-a atras atenţia preţul mic de vânzare al acestor produse.

Descoperirea a fost făcută cu ajutorul ofiţerilor Direcţiei Generale de Informaţii şi Protecţie Internă. Duminică, poliţiştii de la Investigarea Fraudelor au descins în 15 magazine din centrul comercial Doraly. În depozitele a cinci dintre aceste firme au fost găsite 2200 pachete detergenţi şi 1200 produse de îngrijire contrafăcute.

Deşi denumirile de pe ambalaje indicau mărci consecrate în industria detergenţilor, aceştia erau vânduţi la preţuri de două sau chiar de trei ori mai mici decât cele practicate la celelalte magazine. Patronii firmelor respective s-au ales cu dosare penale pentru punere în circulaţie fără drept a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată.

De asemenea, la opt societăţi comerciale, s-au descoperit  evidenţe contabile duble. Administratorii acestora au primit amenzi în valoare de 110.000 de lei.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite