Donează sânge şi poţi salva trei vieţi!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Două laboratoare mobile ale Centrului de Hematologie Bucureşti vor fi prezente, vineri şi sâmbătă, în patru locuri din Sectorul 3 al Capitalei pentru a primi donatori onorifici.

Vineri, 4 noiembrie, cele două laboratoare vor fi amplasate între orele 9.00 şi 14.00, unul pe Strada Liviu Rebreanu, în dreptul noului supermerket LIDL, şi celălalt la Piaţa Sălăjean.
Sâmbătă, 5 noiembrie, după acelaşi program, laboratoarele pot fi găsite pe Bulevardul 1 Decembrie 1918, la intersecţia cu Aleea Ciucea (intersecţia Trapezului) şi la intrarea în Parcul Titanii, pe Bulevardul Nicolae Grigorescu.
Acţiunea de donare de sânge face parte din campania intitulată „Fii înger!“ şi se află la a treia ediţie. În primele două ediţii desfăşurate s-au recoltat peste 250 de doze de sânge. Importanţa donării onorifice de sânge este cu atât mai mare cu cât o singură doză poate salva până la trei vieţi aflate în pericol, iar lipsa de sânge şi de produse farmaceutice pe bază de sânge este o suferinţă cronică a spitalelor din România!

Donatorilor onorifici li se va face gratuit şi un set de analize care în mod obişnuit costă 400 de lei, iar rezultatul îl vor primi acasă, prin poştă.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite