“Donează sânge pentru viaţă!”, la ASE

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Studenţii, şi nu numai, sunt aşteptaţi în perioada 22-23 mai să participe la campania “Donează sânge pentru viaţă!”, care este organizată de Senatul Studenţilor din Academia de Studii Economice (ASE) prin Clubul de Sănătate şi Implicare Socială, în colaborare cu Institutul Naţional de Hematologie Transfuzională.

Campania va avea loc în clădirea ASE din strada Căderea bastiliei, între orele 8.30 şi 12.00, în prezenţa personalului specializat de la Institutul Naţional de Hematologie Transfuzională.

Cei care doresc să participe la campanile trebuie să aibă o greutate minimă de 50 de kilograme, să mănânce bine înainte de donare şi să fie odihniţi, să nu fi consumat băuturi alcoolice în ultimele 24 de ore, să nu fi avut boli cronice (hepatită, TBC, sifilis, diabet, epilepsie, malarie, ulcer, boli de inimă sau de piele) şi să nu consume cafea sau băuturi carbogazoase în dimineaţa donării.

Donatorii vor beneficia de o zi liberă, în cazul în care lucrează, analize obligatorii gratuite, bonuri de masă şi reduceri la RATB şi Metrorex.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite