UPDATE Doi tineri s-au aruncat în lacul Griviţa din Capitală

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Doi tineri s-au aruncat în lacul Griviţa din Capitală pentru a scăpa de proprietarul unei case, care îi urmărea după ce i-a surprins în curtea propriei locuinţe.

UPDATE: Scafandrii i-au găsit pe bărbați după mai bine de patru ore de căutare. Au fost transportați la spital pentru că se aflau în șoc hipotermic.

Poliția a deschis o anchetă pentru a afla cu exactitate ce s-a întâmplat. Dacă vor fi găsiți vinovați, tinerii riscă dosar penal pentru tentativă de furt.

Tinerii intraseră în curtea unei case, însă au fost surprinşi de proprietar şi au fugit pentru a scăpa de acesta. Ulterior, cei doi s-au aruncat în lacul Griviţa, de unde, potrivit proprietarului casei, nu au mai fost văzuţi ieşind, informează Mediafax citând surse din Poliţia Capitalei.

Proprietarul a sunat la 112, iar la faţa locului au sosit un echipaj de la Poliţie şi unul de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bucureşti.

Scafandrii de la ISU, echipaţi cu o barcă, au început să-i caute pe cei doi în stufăriş şi în lac.

Foarte probabil, dacă tinerii nu vor fi găsiţi în următoarele zeci de minute, operaţiunea de căutare, îngreunată în prezent din cauza întunericului, va fi reluată luni dimineaţă.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite