Doi hoţi l-au lovit pe un bucureştean cu ciocanul în cap până l-au omorât pentru nişte bijuterii, un telefon mobil şi 180 de lei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Doi tâlhari din Capitală vor fi judecaţi de Tribunalul Bucureşti pentru uciderea în scop de jaf a unei persoane, care a fost legată şi lovită cu ciocanul de agresori.

Bărbaţii au fost trimişi în judecată de anchetatori în stare de arest preventiv. Cei doi sunt acuzaţi de omor calificat şi deosebit de grav şi tâlhărie.

La 25 mai 2011, în timp ce se aflau în locuinţa victimei, inculpaţii Păcilă şi Ochişor au imobilizat-o cu o bandă adezivă, după care, prin cruzimi, i-au aplicat mai multe lovituri cu un ciocan, cauzându-i leziuni ce au condus, în cele din urmă, la decesul acesteia. Ulterior, cei doi inculpaţi au sustras mai multe bijuterii din aur, un telefon mobil, precum şi suma de 180 de lei.

Potrivit raportului medico-legal de necropsie întocmit în cauză, moartea victimei a fost violentă. Ea a fost cauzată de dilacerarea şi hemoragia meningo-cerbrală, leziunile traumatice constatate la necropsie au putut fi produse prin lovire repetate cu corp dur contondent şi comprimare.

Dosarul a fost înaintat, spre competentă soluţionare, Tribunalului Bucureşti.


București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite