Doi copii au fost loviţi de un autobuz al RATB

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Doi copii au fost acroşaţi de un autobuz al RATB în cartierul Ferentari din Capitală. Ambele victime au fost transportate de urgenţă la Spitalul pentru copii Marie Curie.

"Iniţial a fost raportat un eveniment cu două victime. S-a deplasat un echipaj dar era o singură victimă cu contuzie de umăr. Ulterior cel de-al doilea copilcare  iniţial se speriase şi plecase de la faţa locului, a reapărut, dar nu prezenta leziuni. Amândoi sunt constienţi, sunt în stare bună", a declarat Bogdan Opriţa, coordonator SMURD Bucureşti.

Cei doi copiii care au aproximativ 13 ani sunt supuşi unor investigaţii la Spitalul Marie Curie.

Şoferul nu i-a văzut pe cei doi minori şi i-a acroşat.

"Copiii au încercat să meargă pe biciclete pe lângă autobuz. Aceştia s-au lovit de colţul din dreapta spate al autobuzului şoferul neputând să-i vadă. Conducătorul şi-a continuat cursa pentru că nu şi-a dat seama de incidentul la care participase. Poliţia cercetează cazul. În cadrul RATB se va face o anchetă internă , iar directorul va lua măsurile necesare şi va dispune să se aplice măsurile legale împotriva conducătorului, în funcţie de rezultatele anchetei", a declarat Brânduşa Reaceanu, purtător de cuvânt RATB.

Copiii s-au speriat groaznic şi sunt în afara oricărui pericol. 

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite