O asistentă maternală și soțul ei au fost reținuți pentru torturarea copiilor de 6 și 9 ani pe care îi aveau în grijă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cei doi minori au fost duși la spital pentru îngrijiri medicale, iar cele două persoane au fost reținute pentru tentativă de omor. Polițiștii au mai reținut și doi angajați de la Direcția Protecția Copilului Ilfov.

Polițiștii din Ilfov au declarat că în acest caz au fost reținute patru persoane: o asistentă maternală și soțul acesteia și doi angajați de la Direcția Protecția Copilului Ilfov.

Cei doi soți, Fănica (40 de ani) și Mitică (41 de ani) Grădinaru din comuna ilfoveană Bragadiru aveau în grijă o fetiță în vârstă de 6 ani și un băiat de 9 ani care au ajuns în sistemul social după ce mama lor a murit, iar tatăl a ajuns la închisoare.

Cei doi copii, Andreea (6 ani) și Alexandru (9 ani) au ajuns la spital din cauza rănilor pe care le prezentau, în special tăieturi pe mâini și alte traumatisme, provocate de adulți. Ei au fost internați la Spitalul Grigore Alexandrescu, iar fetița are nevoie de spitalizare pentru o perioadă de 130 de zile.

Polițiștii mai spun că femeia, asistent maternal este cercetată pentru tentativă de omor deosebit de grav, iar soțul ei pentru complicitate. Cei doi angajați de la Protecția copilului Ilfov sunt cercetați pentru neglijență. Ei se află în arestul Poliției Capitalei și vor fi prezentați magistraților de la tribunalul București cu propunere de arestare preventivă.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite