Doi angajați de la RATB au fost loviți de o mașină condusă de un șofer băut

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un şofer bucureştean aflat, în urma primelor verificări sub influența băuturilor alcoolice nu a mai putut observa semnalizările din trafic. El a lovit cu mașina doi angajaţi ai RATB, care lucrau la linia de tramvai.

Patru angajaţi ai regiei de transport făceau revizia unui macaz dintr-o intersecție din București, în momentul în care şoferul i-a izbit pe doi dintre ei. În jurul orei 1.00, Bogdan M. (38 de ani) care se afla la volanul unei mașini Ford se deplasa pe Bulevadul Regina Maria, dinspre Libertății spre Bibescu Vodă.

Polițiștii au declarat că la intersecția cu strada 11 Iunie, el nu a respectat viteza la condițiile de drum, respectiv carosabil umed și i-a lovit pe angajații Regiei de Transport.

Deşi zona era semnalizată, şoferul era băut și nu a observat că se fac lucrări.  "Şoferul a fost testat cu etilotestul, rezultatul fiind de 0.92 la mie și a fost dus și la Institutul de Medicină Legală pentru alte probe", a spus Ioana Stancu, purtătorul de cuvânt al Brigăzii Poliției Rutiere București.


Cei doi răniți, de 33 și 37 de ani, au fost transportați la Spitalul Universitar unde medicii i-au diagnosticat cu multiple traumatisme și contuzii.  Șoferul a rămas fără permis de conducere până la finalizarea cercetărilor și riscă dosar penal pentru conducere sub influenţa băuturilor alcoolice, dar şi pentru vătămare corporală din culpă.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite