Doi bucureşteni, piraţi pe Internet

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţiştii bucureşteni au întocmit dosar penal pe numele a doi tineri care au fost acuzaţi de piraterie pe Internet. Poliţia a făcut primele percheziţii de acest fel din Capitală, la

Poliţiştii bucureşteni au întocmit dosar penal pe numele a doi tineri care au fost acuzaţi de piraterie pe Internet. Poliţia a făcut primele percheziţii de acest fel din Capitală, la sfârşitul lunii aprilie, la sesizarea Uniunii Producătorilor de Fonograme din România (UPFR) în locuinţele lui Târlescu Ghoerghe Alexandru şi Scarlat Marius. Cei doi sunt printre primii într-un top, întocmit de UPFR, al internauţiulor care pun la dispoziţie muzică piratată prin programele de share ODC, DC++ sau StrongDC.

Tinerii au pus la dispoziţie, gratuity, aproximativ 800 giga de fonograme. Cei doi au fost urmăriţi cu ajutorul IP-ului. "Internet Service Providerul a pus la dispoziţia Poliţiei, destul de greu, datele persoanei căruia îi corespunde IP-ul", a spus Tedy Creştin, Directorul Executiv al UPFR. El a mai precizat că, momentan, sunt multe cazuri de acest fel în lucru, mai ales în provincie.

"Toţi, în teorie, sunt vinovaţi, dar, practic, luăm măsuri decât împotriva celor care au la share cantităţi mari de informaţie", a mai declarat Tedy Creştin.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite