Diseară, fiica lui Sting cântă în The Ark

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Clubul deschide colecţia de evenimente toamnă-iarnă cu I Blame Coco, trupa fiicei lui cântăreţului englez, care va concerta pentru prima data la Bucureşti. Show-ul are loc în clădirea-monument din Calea Rahovei 196A, în această seară, de la ora 21.00.

Coco îşi defineşte stilul muzical drept electro-pop, nominalizând printre trupele care i-au influenţat muzica pe Kraftwerk, Depeche Mode şi The Cure.

Fiica celebrului Sting şi a actriţei Trudy Styler, Eliot Paulina Sumner este vocea inconfundabilă din spatele proiectului I Blame Coco. Poreclită „Coco”, tânăra a crescut în Anglia, descoperindu-şi veleităţile artistice încă din copilărie.

La 15 ani compunea deja, iar la 17 ani semna un contract cu Island Records. Din cele câteva zeci de piese compuse până la acel moment, au fost alese 11 pentru a fi incluse pe primul său album, „The Constant“. Fascinată de muzica suedeză, Coco Sumner a cooptat-o într-un duet pentru single-ul „Caesar“ pe Robyn, piesa fiind lansată oficial chiar la începutul acestui an.

Tânăra a recunoscut că este influenţată de celebrul său tată. „Părinţii te învaţă cum să vorbeşti şi probabil este normal să găseşti similarităţi între mine şi tata.

Suntem apropiaţi, dar nu vreau să spun mai mult de atât“, declara Coco Sumner, hotărâtă să-şi facă loc sub reflectoare prin eforturi proprii. Biletul pentru concert costă 50 lei. Evenimentul este organizat de The Ark şi susţinut de Emagic.

Digweed şi Celelalte Cuvinte

Dacă alegeţi să mergeţi în Kristal Glam Club în această seară, de la ora 21.00 celebrul DJ britanic John Digweed revine cu un show live. Biletul costă 30 de lei.

Una dintre cele mai iubite trupe rock din România, Celelalte Cuvinte revine în Bucureşti pentru a susţine un concert în Fire Club, mâine, după ora 21.00. Orădenii Călin Pop, Tiberiu Pop, Marcel Breazu, Leontin Iovan şi Ovi Roşu promit un concert „în forţă“. Intrarea va fi 30 lei şi se va achita la accesul în club.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite