Bucureşti: Diseară în club Twice, Click! Model Party

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cele mai frumoase fete de la pagina 3 te aşteaptă diseară, de la ora 23.30, în clubul bucureştean.

Dacă un băiat oferă o bătură alcoolică unei fete Click! va avea voie să se pozeze cu aceasta şi va primi de la fotografii ziarului instantaneul.

Fustiţe scurte şi decolteuri generoase, acestea sunt ingredientele unui party incendiar. Diseară, în clubul bucureştean Twice, frumoasele înscrise în concursul regional Click! Model 2009 iau cu asalt centrul istoric al urbei dând tonul distracţiei până în zori de zi.

Carmen, Manuela, Vanessa, Diana, Elena, Anamaria şi gaşca cea veselă de la Click! au pregătit megasurprize tuturor celor care vin cu sau fără prietene să petreacă o veritabilă seară magică.

Concursuri, dansuri pe bar, întreceri la distracţie, cascade de pupici şi numai muzică bună, sunt ingredientele care fac din petrecerea Click! Model 2009 a fetelor de la Pagina 3 o amintire de neuitat.

Party până în zori de zi

Încă o dată, prietenul tău Click! dă tonul distracţiei şi te invită la o megadistracţie în gaşca în care te simţi cel mai bine.
Pentru fete intrarea este la party-ul din Twice este liberă. Băieţii, în schimb, vor plăti un bilet care costă 10 lei.

În plus, domnii care vor cumpăra un pahar cu licoare bahică pentru fetele Click! vor beneficia de o surpriză mai puţin obişnuită: ei se vor putea fotografia alături de frumoasa pe care o râvnesc şi primesc gratis din partea fotografilor Click! imaginile incendiare.

Click! Model Party Night se organizează o dată la două săptămâni, vinerea, în clubul Twice din Capitală. Petrecerea începe la ora 23.30 şi ţine până în zori de zi.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite