Directoarea Circului Globus, revoltată de acuzaţiile care i se aduc: "A.N.I. reprezintă proiecţia în timp a Inchiziţiei medievale"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Brânduşa Novac, directoarea Circului Globus şi deputată PDL, acuzată de Agenţia Naţională de Integritate că s-ar afla în conflict de interese, a transmis astăzi un drept la replică în care susţine că "Nimic din intreaga mea activitate desfăşurată ca manager al CIRC & VARIETE GLOBUS nu aduce atingere obligaţiilor şi atribuţiilor mele de parlamentar".

"Susţin că acuzaţia de încălcare a dispoziţiilor art.70 şi 72 a Legii 161/2003 formulată de către reprezentanţa A.N.I. este nefondată, nelegală şi reprezintă un abuz instituţional", spune Brânduşa Novac într-un comunicat de presă.

"Deşi exercit o demnitate publică în calitatea mea de deputat nu am „interese personale de natură patrimonială care ar putea influenţa îndeplinirea cu obiectivitate a atribuţiilor care îmi revin potrivit Constituţiei sau altor acte normative", mai arată deputatul.

Potrivit ANI, Brânduşa Novac ar fi semnat 11 contracte, în valoare de 1,2 milioane de lei, între Circul Globus şi diferite firme la care este asociată. Deputata susţine, însă, că "sumele vehiculate în comunicatul A.N.I. nu corespund realităţii şi printr-o prezentare vădit subiectivă se omite deliberat să se evidenţieze beneficiile Circ & Variete Globus de pe urma contractelor de drept de autor.
Cele 11 contracte pentru cesionare de drepturi de autor care reprezintă munca mea pe parcursul mai multor ani, au o valoare cu 60% mai mică faţă de cea comunicată de A.N.I."

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite