GALERIE FOTO Dinamoviştii Mărgăritescu şi Munteanu, cercetați în dosarul furturilor de maşini de lux

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În aprilie 2011, o ştire-şoc zguduia lumea sportivă: mai mulţi fobalişti au fost săltaţi de mascaţi în dosarul furturilor de maşini de lux. Dintre aceştia sunt cercetaţi dinamoviştii Andrei Mărgăritescu şi Cristi Munteanu.

Parchetul Capitalei a dispus, în luna aprilie a acestui an, aducerea lui Andrei Mărgăritescu şi a lui Cristian Munteanu, fost portar la Dinamo, ambii utilizând un autoturism Audi A8 care figurează ca fiind furat în actele poliţiei. În acelaşi caz, unsprezece persoane au fost duse la audieri, în dimineaţa zilei de 19 aprilie, la Serviciul Furturi Auto din Poliţia Capitalei, în urma a opt percheziţii. De asemenea, au fost dispuse 18 mandate de aducere.
Mărgăritescu, reţinut pentru 24 de ore

Fotbalistul Andrei Mărgăritescu, acuzat de tăinuire, a fost reţinut pentru 24 de ore printre cei implicaţi în dosarul maşinilor de lux furate. Pentru că n-a fost găsit de anchetatori la descinderile făcute în acest caz, Mărgăritescu a fost ridicat de pe Aeroportul Internaţional „Henri Coandă“,unde urma să se îmbarce cu coechipierii într-o cursă către Cluj-Napoca. În dosarul privind furtul unor maşini de lux au mai fost reţinute şase persoane. Ulterior, Tribunalul Bucureşti a decis ca mijlocaşul dinamovist Andrei Mărgăritescu să fie cercetat în libertate pentru tăinuire.



Click pe imagini pentru Galerie Foto cu Andrei Mărgăritescu

Implicat şi în dosarul permiselor de la Piteşti

Modul în care a fost procurat autoturism, Audi A8 similar cu alte cazuri înregistrate, a condus la identificarea reţelei de hoţi de maşini de lux. În ceea ce priveşte modul de operare al membrilor reţelei, aceştia furau maşinile din străinătate şi le vindeau în România sau declarau fals că maşina luată în leasing le-a fost furată, obţineau asigurarea şi revindeau autoturismul.

Dinamovistul Andrei Mărgăritescu nu este pentru prima dată în centrul unui scandal. Numele fotbalistului a fost implicat şi în scadalul permiselor false de la Piteşti.

image
image
image

Babicu, adus de la Constanţa

La începutul acestei luni, în urma unor descinderi şi percheziţii efectuate de anchetatori în acelaşi caz, fostul portar al echipei Dinamo şi component al echipei naţionale Cristi Munteanu, poreclit Babicu, a fost luat cu mandat de aducere de la Constanţa, fiind acuzat de tăinuire.

 

Click pe imagini pentru Galerie Foto cu Cristi Munteanu

Cristi Munteanu este cercetat în libertate pentru modul în care a intrat în posesia unui Nissan Pathfinder, furat din Croaţia. La 19 aprilie 2011, poliţiştii s-au sesizat cu privire la faptul că pe strada Marcel Iancu din Capitală se afla parcat autoturismul Nissan Pathfinder. Maşina era condusă de Bogdan Treveleanu, iar în urma verificărilor s-a stabilit că figura ca fiind furată, la 24 februarie 2011, din Croaţia.

Cristi Munteanu a fost audiat iniţial în cursul lunii aprilie 2011 şi a declarat că un anume David Rotundu i-a oferit spre vânzare maşina. El a mai susţinut că nu a fost de acord să cumpere autoturismul, însă i-a dat acestuia 7.500 de euro pentru a-i procura un autoturism marca Range Rover. Munteanu a recunoscut că a folosit autoturismul şi întrucât a constatat că numerele provizorii de circulaţie au expirat a restituit maşina.

image
image
image

Citiţi şi: Campionii crimei: Sportivi după gratii după ce au făcut abuz de forţă

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite