Dan Diaconescu despre telefonul dat la Băsescu: "Credeţi că Larry King, dacă ar fi fost percheziţionat acasă, nu l-ar fi sunat pe Obama?!"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

A treia oară la sediul DNA, pentru audieri, patronul OTV a declarat că în spatele arestării sale ar sta premierul Emil Boc, dar şi politicienii Blaga, Videanu şi Berceanu.

UPDATE Dan Diaconescu se visează preşedinte cu sediul în vila personală 

"L-am întrebat (pe Traian Băsescu, n.r) <Domnule preşedinte, până la urmă când facem această predare de ştafetă?> Domnia sa a răspuns, tot râzând: <Uite am să-ţi pregătesc regimul de gardă de la Palatul Cotroceni>. Eu, oricum l-am anunţat oficial că pe la Palatul Cotroceni o să trec de  2-3 ori. Voi muta sediul Preşedinţiei într-una din casele mele, de asemenea avionul Preşedinţie, pentru că este vechi, va fi înlocuit cu avionul OTV-ului, doar că vom pune un sticker pe el cu Preşedinţia României. Celebrul meu Rolls Royce va fi maşina cu care îi vom primi pe şefii de stat".

UPDATE Victoria la alegerile prezidenţiale din 2012, anticipată de unul dintre cunoscuţii clarvăzători de la OTV

n ceea ce priveşte candidatura sa la preşedinţia României, Dan Diaconescu a invocat predicţiile unor clarvăzători care trec adesea pragul televiziunii sale. "Doamna Minerva, o pricepută în ale astrologiei, a prezis aseară că voi câştiga alegerile (prezidenţiale, n.r), dar cu două atentate", a declarat convins acesta la Realitatea Tv. Citeşte aici cine sunt clarvăzătorii lui Dan Diaconescu / De la femeia care vorbeşte cu soţii Ceauşescu la inventatorul medicamentului pentru toate bolile

"Încă două-trei arestări şi voi câştiga din turul întâi, fără aceste arestări vom avea ceva de lucru", a declarat Dan Diaconescu la RTv.

UPDATE:Datorii de 15 milioane euro

Patronul de la OTV a declarat că are datorii, ale sale şi ale companiilor pe care le deţine, în valoare de circa 15 milioane de euro. Diaconescu a estimat la 50 de milioane euro valoarea de piaţă a OTV.

UPDATE:Dan Diaconescu, la Rtv: "Eu nu ştiu dacă Traian Băsescu şi Emil Boc îşi mai vorbesc acum"

Potrivit patronului de la OTV, după scăderea pensiilor şi a salariilor, relaţia dintre preşedintele Traian Băsescu şi premierul Emil Boc s-a răcit. Dan Diaconescu a precizat la Rtv că a încercat să-l sune pe preşedinte în acea perioadă şi că acesta i-a spus să îl cheme la emisiune pe Emil Boc ca "să-şi ia şi el bobârnace de la populaţie". "Eu nu ştiu dacă cei doi îşi mai vorbesc acum", a adăugat acesta.

UPDATE: Dan Diaconescu: "Am sunat la domnul Traian Băsescu în timp ce mi se percheziţiona casa"

"Domnul Traian Băsescu este primul om al ţării, iar eu sunt primul jurnalist al ţării. Credeţi că Larry King, dacă ar fi fost percheziţionat acasă, nu l-ar fi sunat pe Obama?!", a declarat Dan Diaconescu la Realitatea Tv.

Patronul OTV a mai declarat astăzi că scopul numeroaselor percheziţii DNA la el acasă, dar şi la sediul televiziunii OTV, este descoperirea unor casete. Una dintre casete, susţine moderatorul, conţine o înregistrare cu Elena Udrea.

"Percheziţia a fost făcută în mare secret. Au ştiut de ea doar câţiva oameni din statul român. Ştiau când plecam din Bucureşti şi încercau să intre în casa mea când nu era nimeni acasă", a adăugat acesta.

"Când se caută o casetă cu Elena Udrea, suni la toţi să vezi ce caută, la Emil Boc, la Traian Băsescu", a precizat acesta. Dan Diaconescu a susţinut la Rtv că există o luptă între gruparea Elena Udrea şi gruparea Emil Boc.

În ceea ce priveşte implicarea ministrului Economiei, Adriean Videanu, în arestarea sa, acesta a precizat că a fost sunat de politicanul PDL după eliberarea sa. "Videanu m-a sunat latelefon şi m-a asigurat că nu are nicio legătură cu arestarea mea şi mi-a jurat. OTV a avut un rol important în accederea la putere a PDL-ului", a adăugat patronul OTV.

Potrivit acestuia nu crede ca gruparea Blaga-Videanu-Berceanu nu este implicată în arestarea sa, deoarece "prea se grăbesc toţi să se dezvinovăţească"

Diaconescu poate părăsi ţara

Patronul postului de televiziune OTV poate părăsi linisştit ţara, după ce cererea procurorilor DNA de prelungire a interdicţiei a fost respinsă de Judecătoria sectorului 1a Capitalei, calificând-o drept inadmisibilă. Decizia poate fi atacată cu recurs la Tribunalul Bucureşti.

În 23 iunie, realizatorii OTV Dan Diaconescu şi Doru Pârv au fost arestaţi pentru şantaj, însă în 25 iunie, Tribunalul Bucureşti, judecând contestaţia celor doi realizatori TV, a decis punerea în libertate a lui Dan Diaconescu, dar menţinerea în arest preventiv a lui Doru Pârv pentru încă 20 de zile.

Lui Dan Diaconescu i s-au impus o serie de interdicţii, inclusiv de a vorbi pe postul de televiziune despre caz.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite