Bucureşti: Dezastru în Capitală! Pasajele blocate, traficul paralizat!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cea de-a doua zi a grevei de la Metrorex a continuat blocajele de trafic în Capitală. Dacă un bucureştean ar fi dorit să traverseze oraşul şi să ajungă din Berceni în Pipera, un astfel de drum ar fi durat, pe puţin două ore, în intervalul orar 7.00 – 9.30.

Indiferent ce variante ar fi ales, companii de taximetre, maşină personală sau mijloace RATB, locuitorii Capitalei s-au confruntat cu noi blocaje de trafic, de data aceasta şi mai mari decât în ziua precedentă.

De la Piaţa Sudului şi până la Dristor, pe Şoseaua Mihai Bravu, traficul este aproape blocat şi se circulă bară la bară. Acest traseu este parcurs în condiţii normale în maximum zece minute. Miercuri dimineaţa însă un şofer experimentat a avut nevoie de cel puţin 20-30 de minute pentru a ajunge până la Dristor.

Traficul este paralizat şi pe Şoseaua Giurgiului unde, de la Piaţa Progresul şi până la Şura Mare, se circulă bară la bară, maşinile fiind urcate până şi pe linia de tramvai. Unii călători au coborât din mijloacele de transport în comun şi au preferat să parcurgă distanţa pe jos.

Pasajele de la Piaţa Unirii şi de la Piaţa Muncii sunt, de asemeni, blocate. Pentru a putea fi traversate de la un capăt la altul, un şofer a avut nevoie de cel puţin 15-20 minute în intervalul orar 7.00 – 9.30.

O călătorie prin mijloacele de transport în comun este şi ea un adevărat coşmar, liniile maşinilor 330, 335, 135, 282, 331 şi 131 circulând foarte greu. Cele mai căutate tramvaie sunt cele de pe traseele liniilor 7, 8, 16, 21, 25, 32 şi 36. Călătorii sunt nevoiţi să aştepte cel puţin 8-10 minute până ca să se poată urca, deoarece liniile sunt blocate de autovehicule.

Cu taxiul, pe traseul Berceni – Pipera, în intervalul orar 7.00 – 9.30, traseul a fost parcurs între 75 şi 90 de minute, în cazul în care şoferul a ştiut rute ocolitoare şi nu a beneficiat de blocaje în trafic.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite