Demolări pentru accesul ambulanţelor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Inspectorii Primăriei Municipiului Bucureşti (PMB) au început, de ieri, să demoleze, o construcţie provizorie situată vizavi de Spitalul de Urgenţă Floreasca. În locul supermarketului

Inspectorii Primăriei Municipiului Bucureşti (PMB) au început, de ieri, să demoleze, o construcţie provizorie situată vizavi de Spitalul de Urgenţă Floreasca. În locul supermarketului “Ficus” de pe Calea Floreasca se va amenaja o parcare pentru unitatea sanitară şi se va reconfigura intersecţia Calea Floreasca cu Ştefan cel Mare.

Imobilul, parter şi etaj, se întindea pe o suprafaţă de 400 de metri pătraţi şi funcţiona de peste 10 ani, în baza unui contract încheiat cu PMB.

”Deja am demolat, în baza unei dispoziţii a primarului general, jumătate din imobil, care avea caracter provizoriu”, a declarat, pentru „Adevărul“, Mihai Stanislav, şef serviciu în Direcţia de inspecţie şi control a PMB.

El a adăugat că “se vor amenaja căi de acces speciale pentru a facilita intrarea ambulanţelor Spitalului Floreasca. Pentru operaţiunea de demolare au fost mobilizaţi 50 de muncitori şi 15 utilaje speciale.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite