Decembrie magic pentru copii şi bătrâni

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Aproximativ 1.000 de copii, tineri şi vârstnici din 12 centre de asistenţă socială din Capitală vor învăţa să zâmbească în luna decembrie, alături de trupa de circ şi teatru a

Aproximativ 1.000 de copii, tineri şi vârstnici din 12 centre de asistenţă socială din Capitală vor învăţa să zâmbească în luna decembrie, alături de trupa de circ şi teatru a Fundaţiei ,,Parada”.

Ei vor fi delectaţi cu numere de clovnerie, jonglerie, pantomimă şi dans. Proiectul ,,Decembrie Magic” este  finanţat prin donaţiile oferite de toţi cei care doresc, la standul fundaţiei, amplasat la Carrefour Colentina, până pe 30 decembrie.


Aici tinerii din ,,Parada”, organizaţie neguvernamentală înfiinţată în urmă cu 12 ani de clovnul Milloud Oukili, vor oferi felicitări, podoabe pentru brad, icoane pictate pe sticlă, ghirlande şi tablouri din materiale reciclabile, confecţionate manual de ei.

Membrii fundaţiei, majoritatea foşti copii ai străzii, organizează frecvent spectacole de caritate, în spitale, centre de plasament, şcoli sau case de bătrâni.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite